DualSenses Curls and Waves

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Goldwell Dualsenses Curls and Waves

Veerkrachtige en elastische krullen creëer je met de producten uit de Dualsenses Curls and Waves lijn van Goldwell (voorheen Curly Twist). De producten bieden stuk voor stuk een specifieke hydratatie om golvend en krullend haar gewichtsloos te verzorgen. De producten zijn zo mild als puur water, gaan kleurverlies tegen en zorgen voor een perfect gedefinieerde krul. 

De werking van de Curls and Waves productlijn

De producten uit de Goldwell Dualsenses Curls and Waves hebben een lichte formule die het haar niet verzwaart en krullen perfect definieert. Dit komt onder andere door melkproteïne. Deze proteïne verbetert de elasticiteit, biedt een veerkrachtig effect en hydrateert intensief. Het reactiveert je krullen waardoor ze perfect in model vallen. 

Onze favoriete Curls en Waves producten

Een ontzettend fijn product voor krullend haar om je lokken net een beetje extra verzorging te bieden is de Goldwell Curls And Waves Hydrating Serum Spray. Dit is een serum in sprayvorm dat zorgt voor een intensieve hydratatie. Het is verrijkt met bamboe-extracten voor perfecte bouncy krullen. Om pluizen te voorkomen is de conditioner uit de collectie ook een heel fijn product. Het houdt de krullen elastisch en zorgt voor meer definitie zonder het haar te verzwaren. Krullend haar kan snel in de war raken en dat is precies wat deze conditioner voorkomt. Ook verkrijgbaar in een handige voordeelverpakking

Bestel Goldwell Dualsenses Curls and Waves online bij ProBeauty

Krullend haar of haar met een slag heeft vaak extra verzorging nodig. En laat de Curls and Waves collectie hier nu in gespecialiseerd zijn! Gun je krullen ook de allerbeste verzorging en bestel de producten van Goldwell altijd voordelig, veilig en snel bij ProBeauty. Volg onze Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten, leuke trends en de beste acties!