Goldwell Colorance

Actieve filters

Goldwell Colorance

Precieze kleurresultaten bereiken? Dat doe je met de Goldwell Colorance demi-permanente haarkleuring. Deze kleuring zorgt voor een intense glansversterking, het geeft natuurhaar tot wel 90% meer glans. De demi-permanente haarkleuring kan worden gebruikt om uitgroei bij te werken en de haarkleur te intensiveren, maar ook voor een complete kleurverandering. 

De voordelen van Goldwell Colorance

Er zijn verschillende redenen waarom je zou moeten werken met de Goldwell Colorance kleuren. Ten eerste is de formule ontwikkeld om een perfect kleurresultaat te leveren en tegelijkertijd het haar te repareren. De pH-gebalanceerde formule bevat IntraLipid, een effectieve stof die de haarstructuur herstelt door tot maar liefst 70% van de verloren lipiden weer aan te vullen. Daarnaast is de formule super mild waardoor de kans op een allergische reactie minimaal is. Een andere reden om te werken met Goldwell Colorance is de briljante glans en haar dat zijdezacht aanvoelt. 

De Colorance producten

De Colorance lijn van Goldwell bestaat uit verschillende producten die het kleuren van het haar mogelijk maken. Zo is de demi-permanente haarkleur verkrijgbaar in een Goldwell Colorance Bus en in een Goldwell Colorance Tube. Door het enorm brede kleurenpalet is er voor iedereen een perfecte kleur te vinden! Je maakt de verf aan met één van de lotions:  

Bestel Goldwell Colorance online bij ProBeauty 

Ook gebruik maken van de eerste demi-permanente haarkleuring die niet alleen het haar kleurt, maar ook de haarstructuur herstelt en het haar beschermt? Goldwell Colorance haarkleuring shop je altijd voordelig, veilig en snel bij ProBeauty. Bestel de producten vandaag nog en je hebt ze morgen al in huis. Heb je nog vragen of heb je advies nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag de juiste producten te vinden! Volg ProBeauty op Instagram om altijd op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes, kortingen en leuke giveaways.