Goldwell Color Styling Mousse

Actieve filters

Goldwell Color Styling Mousse

De Color Styling Mousse van Goldwell is het ultieme redmiddel om uitgroei bij te werken en de haarkleur op te frissen. De tijdelijke kleuring komt in moussevorm voor een super simpele applicatie. Ook zorgt de mousse voor extra stevigheid, meer body en veel volume. De ideale mix van styling en kleur! 

De voordelen van Goldwell Color Styling Mousse

Allereerst is de Color Styling Mousse een super handig product om je haarkleur op te frissen en uitgroei bij te werken. Ook is de mousse ideaal voor het uitproberen van een compleet nieuwe haarkleur. Het bevat geen ammoniak en geen oxidatiemiddelen zodat het mild is voor de huid en het haar. Het product heeft ook de voordelen van een schuimversteviger. Zo zorgt het voor volume en meer body. Het is een echte alleskunner. Want terwijl het haar gekleurd en gestyled wordt, zorgt de Color Styling Mousse ook voor een voedende werking dankzij verzorgende ingrediënten. 

Hoe breng ik de mousse aan?

De Color Styling Mousse aanbrengen is super easy! Schud de bus goed voor gebruik en breng de mousse aan in de handpalmen. Kneed het schuim in handdoekdroog haar en verdeel het gelijkmatig met een kam of borstel. Laat het ongeveer vijf minuten intrekken voordat je verder gaat met het stylen van je haar. De kleur verdwijnt weer na het wassen. 

Bestel Goldwell Color Styling Mousse online bij ProBeauty 

Je haarkleur bijwerken, uitgroei camoufleren of een tijdelijk nieuw kleurtje? De Color Styling Mousse is zeer gemakkelijk in gebruik en niet schadelijk voor het haar! Heb je nog vragen of heb je advies nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag de juiste producten te vinden. Volg ProBeauty op Instagram om altijd op de hoogte te blijven van onze nieuwste producten, spetterende kortingen en leuke giveaways.