Helen Seward Haarkleuren

Helen Seward Haarkleuring

Recht uit het hart van mode stad Milaan komt Helen Seward met een geweldige reeks haarkleuren die je laat stralen alsof je net van de Catwalk komt. In samenwerking met trychologen en topstylisten wereldwijd heeft Helen Seward haar producten ontwikkeld. Dit waarborgt absolute kwaliteit en veiligheid. Bovendien zijn alle producten met een 'green mind' filosofie gemaakt waarbij ruwe natuurlijke ingrediënten de absolute voorkeur hebben.

Helen Seward Hair Products made with a green mind

Helen Seward Haarkleuren Kopen?

Subcategorieën

 • Helen Seward BB Color...

  Helen Seward BB Color Permanente Haarkleuring

  Permanent voedende haarkleuring, zonder ammoniak. Met Helen Seward BB Color wordt de kleurservice gecombineerd met een echte haarherstructureringsbehandeling voor een complete service gericht op totale haarschoonheidsverzorging. Helen Seward BB Color is perfect voor het creëren van een delicate, maar hoogwaardige kleur. Dekt tot 100% grijs haar volledig, garandeert een maximaal, langdurig effect, verbetert de helderheid van de kleur en houdt het haar gevoed en natuurlijk zacht na elke kleurbehandeling.

  Helen Seward BB Color Permanente Haarkleuring, Zonder Ammoniak Voor Totale Haarschoonheidsverzorging

 • Helen Seward Infusion...

  Helen Seward Infusion Haarkleuringen

  Voor de Professionele kapper die kwaliteit en een perfect resultaat wilt, maar geen cent te veel wil betalen is de Helen Seward Infusion Haarkleuring de perfecte 'partner'. 'Geinfuseerd' met kostbare argan olie, beschermt het de haarvezel en maakt het zacht, soepel en stralend. 

  Helen Seward Infusion Haarkleuringen Voor Een Perfect Resultaat

 • Helen Seward Lumia...

  Helen Seward Lumia Haarkleuren

  Helen Seward Lumia is de haarkleuring voor maximale glans en optimale bescherming van haar en hoofdhuid. Het brede scala aan kleuren met levendige, heldere tinten staan garant voor een perfect en natuurlijk resultaat. De geavanceerd, natuurlijke en innovatieve formule laat jouw kleur leven tot in elk detail. De Lumia haarkleur is meer dan een haarkleur alleen, het is een beauty behandeling voor je haar. Het haar voelt gevoed en zacht aan na elke behandeling, met behoud van haar natuurlijke volume.

  Luminescine technologie:

  Luminescine is een mediterraan plantenextract dat is verkregen uit extracten van de Verbascum thapsus (Toorts) dat licht kan opvangen en reflecteren. Het absorbeert lichtgevende zonne-energie en reproduceert het in de vorm van zichtbaar licht. De lichtgevende eigenschappen verbeteren de helderheid van het haar aanzienlijk en bieden een uitzonderlijk glanzend cosmetische kleur.

  Omega9 en Aminosilcomplex complex:

  Omega 9 is een essentieel vetzuur dat de penetratie van de cosmetische kleur in de haarvezel bevordert, waardoor een perfecte dekking wordt gegarandeerd. Aminosilcomplex is een functioneel siliconenpolymeer dat volume en zachtheid biedt, waardoor het haar direct gemakkelijker doorkambaar wordt. De gecombineerde actie garandeert een uniforme, intense en langdurige kleur.

  Trimethylglycine complex:

  Trimethylglycine is een natuurlijke verbinding die wordt gewonnen uit suikerbieten en die als osmoprotectant het haar en de huid beschermt onder stressvolle omstandigheden. Dankzij het vermogen om diep te hydrateren, werkt het op elk niveau in op de haarvezel en beschermt het haar en de huid voor meer comfort tijdens het aanbrengen. Resultaat: minder kans op gevoeligheidsreacties en gezonder haar.

 • Helen Seward BB Color...

  Helen Seward BB Color Beauty Haarkleuren

  De innovatie van Helen Seward op het gebied cosmetische haarkleuring is de Helen Seward BB Color Beauty en de Helen Seward BB Color Pigma

  Helen Seward BB Pigma Color Mask

  Helen Seward BB Pigma Color Mask is een voedend kleurmasker, voor een snelle applicatie. Ideaal om kleur te doen herleven, of haarkleur te intensiveren. Oneindig aantal creatieve tinten zijn te verkrijgen door de Helen Seward BB Pigma Color Mask onderling te mengen zodat alle reflecties zijn te definiëren. Glanst en voedt met een gladmakende en beschermende werking, waardoor het haar een heldere en gezonde uitstraling krijgt.

  Helen Seward BB Color Beauty Demi/Semi Permanente Haarkleuring

  Helen Seward BB Color Beauty Demi/Semi Permanente Haarkleuring, is een voedende tone-op-tone haarkleur. Helen Seward BB Color Beauty Demi/Semi Permanente Haarkleuring is de nieuwe ton-sur-ton voedende cosmetische haarkleuring, zonder ammoniak. Prachtige, heldere en intense nuances voor een eindeloze reeks kleuren voor perfect, glanzend, natuurlijk mooi haar. Helen Seward BB Color Beauty Demi/Semi Permanente Haarkleuring verbergt niet, maar elimineert onvolkomenheden, verbetert elke reflectie en perfectioneert de natuurlijke glans van het haar dankzij de exclusieve combinatie van actieve ingrediënten en diepe voedende kracht. Dekt tot 70% grijs haar en perfect om mee te tonen.

 • Helen Seward Color...

  Helen Seward Color System Haarkleuren

  Helen Seward Color System Haarkleuren Met Multi Vitamine Technologie

Actieve filters