Helen Seward BB Color Beauty Tone on Tone Color 100 ml

8011172112000

BBcolor Beauty Tone on Tone Color Sem/Demi permanente verzorgende haarkleuring.

Kies hier uw favoriete kleur
Product niet gevonden. Het product is uitverkocht of niet meer leverbaar. Kies een andere optie om verder te gaan.
Er is iets fout gegaan. Probeer opnieuw of kies een andere optie om verder te gaan. Mocht dit vaker gebeuren neem dan contact met ons op.
Voor 18.00 uur besteld is morgen in huis  

Voor 18.00 uur besteld is morgen in huis

Gratis verzending vanaf €30,-  

Gratis verzending vanaf €30,-

Achteraf betalen is mogelijk  

Achteraf betalen is mogelijk

Gemiddeld beoordeeld met een 9+  

Gemiddeld beoordeeld met een 9+

BBColor Beauty is de nieuwe ton-sur-ton verzorgende cosmetische haarkleur, zonder ammoniak. Verkrijgbaar in 41 heldere en intense nuances voor een eindeloze reeks kleuren en perfect, glanzend, natuurlijk mooi haar.

In plaats van verbergen elimineert BBcolor Beauty onvolkomenheden, verbetert het de reflectie en perfectioneert de natuurlijke glans van het haar dankzij de exclusieve combinatie van actieve ingrediënten met diep voedende kracht.

Nutri-Feel maakt het haar zijdezacht en glanzend. Het herstelt de natuurlijke dynamiek van het haar dankzij de conditionerende werking. Het vermindert de wrijving tussen de haarvezels en verbetert het oppervlak van beschadigd haar.

Trimethylglycine hydrateert het haar diep en beschermt het tijdens het kleuren. Deze stof word wordt gewonnen uit suikerbiet en werkt als een osmoprotectant, waardoor de hoofdhuid en het haar onder stressvolle omstandigheden beschermt blijft.

Luminescine verhoogt de helderheid van het haar aanzienlijk en biedt een onovertroffen cosmetische kleur die wordt gekenmerkt door een uitzonderlijke glans. Het wordt geëxtraheerd uit de Verbascum plant en vangt het licht op en reflecteert deze voor een buitengewoon natuurlijk glanzend resultaat.

BBColor Beauty is perfect voor het opfrissen van kleuren, het tonen van geblondeerd haar, en het corrigeren van nuances. 

Het wordt niet lichter maar vermengt zich op natuurlijke wijze met de basis en bedekt tot 50% van de grijze haren. BB Color Beauty biedt een mooi alternatief voor traditionele haarkleuringen of een aanvullend hulpmiddel voor de trendy stylist.

Gebruikt BBcolor Beauty in combinatie met andere technieken, geeft een doffe haarkleur weer nieuw leven, met eindeloze creatieve mogelijkheden.

Met BBColor Beauty wordt kleuren een echte cosmetische behandeling voor het haar. 

Innovatie en zuinige 1:2 formule voor levendige kleuren, extreme glans, gefacetteerde reflecties zonder afbreuk te doen aan de structuur van de haarvezel, dankzij een formule die AMMONIA FREE / PPD FREE / PARABEN FREE is!

8011172112000
Merk
Helen Seward
Inhoud
100 ml
Hoofdproduct
Kleuring
Productsoort
Haarkleuring semi-permanent
Haartype
Alle haartypes

Specifieke referenties