I.v.m. Koningsdag: Vr-Za-Zo besteld, maandag verzonden 

Filteren op

Selections

Selections

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Haartype

Haartype

Wella Invigo Balance

Wella Invigo Balance

Wella Invigo Balance

Wil jij dat je haar en hoofdhuid weer fris en schoon aanvoelen? De Wella Invigo Balance lijn bestaat uit producten die ervoor zorgen dat er extra verzorging wordt gegeven aan de hoofdhuid. De producten zorgen voor extra verfrissing en zijn bedoeld voor haar dat er gezond uitziet.

De Balance producten

Wella Invigo Balance bestaat uit een lijn met verschillende producten, voornamelijk verschillende shampoos. Om te beginnen is er de Wella Clean Scalp Shampoo. Deze shampoo ontziet haar en hoofdhuid van schilfers en roos, maar zorgt er ook voor dat de huid direct wordt gekalmeerd, gehydrateerd en verfrist. De Wella Balance Aqua Pura Shampoo zorgt voor een intensieve reiniging die productresten, vuil en onzuiverheden verwijderen. De Wella Balance Senso Calm Sensitive Shampoo is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige hoofdhuid en is een verlichtende, kalmerende en ontstressende shampoo. De wella Balance Refesh Wash Shampoo zorgt ervoor dat het haar en hoofdhuid nieuwe energie krijgt. Hierdoor wordt het haar mooi verzorgd en krijgt het haar een geconditioneerd resultaat.

Hoofdhuid verzorging op maat

Wella Invigo Balance is geschikt voor iedereen die extra verzorging wil geven aan de hoofdhuid. Invigo Balance is daarnaast ook speciaal ontwikkeld voor de gevoelige hoofdhuid. De producten van Invigo Balance voldoen aan de individuele behoeften van de hoofdhuid en het haar. Dit gebeurt met verfrissende en verkwikkende ingrediënten. De producten uit deze lijn zorgen voor het verzachten, kalmeren en verfrissen van de hoofdhuid. Hierdoor voelt de hoofdhuid weer helemaal gezond aan.

Bestel Wella Invigo Balance online bij ProBeauty

Ga ook voor een gezonde hoofdhuid en shop de producten altijd voor een vaste lage prijs bij ProBeauty, dé webshop voor de hair & beauty lover. Check onze Facebook & Instagram om op de hoogte te blijven van onze nieuwe producten, kortingscodes en laatste beauty nieuws!

Wella Invigo Balance Kopen?

Actieve filters