Wella Invigo

Wella Invigo Hair Care

Wella Invigo is de populaire haarverzorgingsserie van Wella Professionals. De invigo haarproducten zijn bedoeld voor iedereen met een drukke carrière en/of een hectisch leven thuis. En met zo'n levensstijl schiet de haarverzorging er vaak bij in.... De wella Invigo lijn laadt het haar weer op en geeft het haar nieuwe energie. Precies wat dat wat je nodig hebt! Ontdek zelf wat Wella Invigo jou te bieden heeft!

Wella Invigo Color Brilliance

Met de Wella Invigo Color Brilliance creëer je een levendige kleur en je kleur blijft tot 7 weken langer mooi. In de producten zitten moleculen die de kleur omkapselen. Daarnaast bevatten de producten ook histidine, vitamine E en citruskaviaar. De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, masker, spray, mousse en volume booster. Voor het beste resultaat gebruik je de hele lijn!

Wella Invigo Nutri-Enrich

De Wella Invigo Nutri-Enrich lijn is geschikt voor droog en beschadigd haar. De producten voeden het haar en maken het glad en vitaal. Het oliezuur en pathenol zorgen voor hydratatie en voeding. Vitamine E beschermt het haar tegen stress! De lijn bestaat uit 10 producten. Je kan onder andere kiezen uit een shampoo, conditioner, masker, serum en booster!

Wella Invigo Volume Boost

De Wella Invigo Volume Boost is een lichte verzorging voor extreem veel volume. De verlichtende formule zorgt voor handelbaarheid en glans zonder het haar te verzwaren. De producten bevatten o.a. katoen, dit zorgt voor stabiliteit en zachtheid. Dit is precies wat fijn haar nodig heeft!

Wella Invigo Kopen?

Shop ook andere producten uit de wella Invigo lijn zoals de Wella Invigo Balance serie, en wij zorgen dat je deze snel in huis hebt!