• -€ 43,46

Babyliss Pro Miracurl Classic BAB2665E

3030050083514

De Babyliss Pro Miracurl Classis BAB2665E is een innovatieve krultang. Deze MiraCurl bevat namelijk een verwarmingsruimte gemaakt van keramiek waar de krul in wordt gemaakt. De Miracurl bevat drie verschillende niveaus met temperaturen van 190, 210 en 230 graden. Daarnaast beschikt deze MiraCurl over een ingebouwde timer die er voor zorgt dat er altijd de juiste tijdslimiet wordt ingesteld.

33% Voordeel
€ 133,45
€ 89,99
Incl. BTW
Voorraadstatus: (Tijdelijk) Uitverkocht
(Tijdelijk) Uitverkocht

Voor 21.00 uur besteld is morgen in huis*  

Voor 21.00 uur besteld is morgen in huis*

 

Gratis verzending vanaf €35,-

Achteraf betalen is mogelijk  

Achteraf betalen is mogelijk

Omschrijving

Babyliss Pro MiraCurl Classic BAB2665E

De Babyliss Pro Miracurl Classis BAB2665E is een innovatieve krultang. Deze MiraCurl bevat namelijk een verwarmingsruimte gemaakt van keramiek waar de krul in wordt gemaakt. De Miracurl bevat drie verschillende niveaus met temperaturen van 190, 210 en 230 graden. Daarnaast beschikt deze MiraCurl over een ingebouwde timer die er voor zorgt dat er altijd de juiste tijdslimiet wordt ingesteld.

Belangrijkste kenmerken:

  • 190, 210 en 230 graden
  • Geschikt voor ieder haartype
  • Professioneel, meedraaiend snoer
  • Verwarmingsruimte gemaakt van keramiek
  • Ingebouwde timer
  • Tijdsduur in te stellen

Gebruik:

Gebruik voorafgaand aan het stylen een hittebeschermende spray of serum. Warmte kan het haar namelijk beschadigen. Stel vervolgens de gewenste temperatuur en tijdslimiet in. Verdeel het haar in plukken om het krullen van het haar makkelijker te maken. Plaats een pluk tussen de Miracurl en sluit deze. De pluk wordt automatisch "opgerold" en vastgehouden. Houdt de MiraCurl dicht tot de timer afgaat. Laat de MiraCurl vervolgens los. Herhaal dit proces over het gehele haar tot het gewenste resultaat bereikt is. Breng vervolgens een haarlak aan om er voor te zorgen dat het haar de hele dag in model blijft.

Resultaat:

Na gebruik van de Babyliss Pro MiraCurl krultang is het krullen van het haar nog nooit zo makkelijk geweest. Prachtige krullen in een handomdraai!

Tip:

Uw krul zal altijd een beetje uitzaken, hierdoor raden wij u aan om te kiezen voor een krultang met een kleinere diamter dan de krul die u wilt creëren. Zo zult u toch het gewenste resultaat krijgen. 

Babyliss Pro MiraCurl Classic BAB2665E Kopen?

Productdetails
3030050083514
Merk
BabylissPro
Hoofdproduct
Haartools
Productsoort
Krultang
Type / SKU
FX2665E