Filteren op

Selections

Selections

Merk

Merk

Hoofdproduct

Hoofdproduct

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Haartype

Haartype

Kleur

Kleur

Lijn

Lijn

Type / SKU

Type / SKU

KIS Color

KIS Color

Ben jij toe aan een nieuwe haarkleur? En wil je op een gezonde manier je haar kleuren, zonder het haar te beschadigen? Dan is KIS Color wellicht iets voor jou. De producten uit deze lijn bestaan uit alles wat je nodig hebt om je haar te blonderen en daarna te verven in een andere kleur. Ben je benieuwd naar wat deze lijn allemaal te bieden heeft? Je shopt de producten allemaal super voordelig bij ProBeauty.

KIS Color No-Yellow

Met de producten van KIS Color kan het optimale resultaat bereikt worden voor blond haar. Om te beginnen is KIS Snow White Bleach een blondeerpoeder waarmee elke blondeertechniek kan worden toegepast. Om beschadiging van het haar te voorkomen wordt het aangeraden om de blondeerservice te combineren met de KIS KeraBond. KeraBond beschermt het haar tegen beschadigingen tijdens chemische processen en verzorgt gelijktijdig de haarstructuur. Na het blonderen kan je jouw haar het beste verzorgen met de KIS No-Yellow Shampoo. Deze shampoo neutraliseert gele tinten in het haar en zorgt ervoor dat je lang van je blonde coupe kan genieten.

Andere KIS Color producten

Naast de producten voor het blonderen van het haar, bestaat de lijn ook uit andere producten. De KIS KeraCream Color zorgt voor 100% dekking bij slechts 3% oxidatie. Deze verf is makkelijk te verwerken en geeft het haar een mooie glans. Er zijn verschillende soorten kleuren verkrijgbaar. Voor een mildere haarkleuring wordt KIS SafeShades aangeraden. Dit zijn permanente haarkleuringen die op milde wijze het haar kleuren.

Bestel KIS Color online bij ProBeauty

Shop de KIS Color producten vandaag nog bij ProBeauty en je hebt ze morgen al in huis! Bij ons shop en betaal je altijd veilig en ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Volg je ons al op Instagram? Hier blijf je altijd op de hoogte van het laatste hair & beauty nieuws. Regelmatig geven we ook leuke producten weg dus volg ons en stay updated!

KIS Color Kopen? ✂️ Bestel vandaag nog bij Probeauty!

Actieve filters