Serioxyl

Loreal Professionnel Serioxyl

L’Oréal Professionnel Serioxyl

Heb jij ook last van dunner wordend en gevoelig haar? Probeer dan eens één van de producten uit de L’Oréal Professionnel Serioxyl lijn. De producten uit deze lijn geven de haarwortels een boost zodat de haargroei wordt gestimuleerd en je geen last meer hebt van dunner wordend haar. Ervaar thuis hoe je haar weer meer volume krijgt en voller aanvoelt! 

Waarom Serioxyl gebruiken?

De Serioxyl lijn is speciaal ontworpen voor dunner wordend haar en voor haar dat dichtheid mist. De producten uit deze lijn zorgen voor het krijgen van dikker haar en zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van haaruitval. Alle producten uit de Serioxyl lijn zijn geschikt voor een gevoelige hoofdhuid. De formules zijn hypoallergeen en hebben een intensief verzorgende en verzachtende werking.

Optimaal resultaat

Kan jouw dunne haar wel wat meer volume gebruiken? Probeer dan naast de Clarifying & Densifying Shampoo Natural Thinning Hair (ook te verkrijgen voor gekleurd haar) ook het Denser Hair serum. De Denser Hair is een hoofdverzorging die het aantal haren laat toenemen. Dit zorgt voor zichtbaar voller en sterker haar, waardoor het haar meer volume krijgt. Daarnaast heeft de Serioxyl lijn ook verschillende gekleurde sprays die ook nog extra zorgen voor meer volume en body, zoals de Volumising Coloured Spray Brown

Bestel L’Oréal Professionnel Serioxyl online bij ProBeauty

Wil jij ook dikker haar met meer volume? Give it a try! Shop de producten bij ProBeauty en je bent verzekerd van veilig shoppen en betalen. Neem gerust contact op met onze klantenservice als je vragen hebt over onze producten. Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram om op de hoogte te blijven van ProBeauty’s laatste hair & beauty nieuws.

Shop L’Oréal Professionnel Serioxyl voordelig bij ProBeauty!

Actieve filters