Filteren op

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Hoofdproduct

Hoofdproduct

BIO Restoring

Actieve filters

Helen Seward Mediter BIO Restoring

Elastische en natuurlijke producten. Dat is waar de Bio Restoring lijn van Helen Seward voor staat. Deze dermatologisch geteste producten voeden het haar, waardoor het haar optimaal kan herstellen. Daarnaast zijn deze producten geschikt voor alle haartypes.

De werking van Helen Seward Mediter BIO Restoring

De producten uit de Bio Restoring lijn hebben een herstellende werking. De Helen Seward Bio Restoring Shampoo (ook verkrijgbaar in Salon Size) is een elastische shampoo die ontwikkeld is voor alle haartypes. De Bio Restoring is een zachte voedende shampoo die geschikt is voor alle haartypes. De shampoo bevat een hydraterend extract van gele noten. Reinigt subtiel en herstelt zachtheid, elasticiteit en helderheid. Daarnaast zorgt de shampoo ervoor dat het haar de natuurlijke glans weer terugkrijgt.

Hoe bereik je het optimale resultaat?

Om een optimaal resultaat te bereiken, wordt aangeraden om de Helen Seward Bio Restoring Sea Mist te gebruiken. De Bio Restoring Sea Mist is een zoute spray met een hydraterend extract van gele noten. Deze spray definieert het haar en geeft het haar volheid. Daarnaast creëert de zoute spray een semi-matte, plooibare textuur in het haar. Schud de spray goed voor gebruik. Spray op vochtig of droog haar en laat het haar op een natuurlijke manier drogen of maak gebruik van een föhn.

Bestel Helen Seward Mediter BIO Restoring

Ben je benieuwd naar deze lijn en wil je deze lijn graag uitproberen? Probeer dan nu de producten uit de Helen Seward Mediter Bio Restoring lijn. Shop de producten vandaag nog bij ons en je hebt ze morgen al in huis! Bij ons shop en betaal je altijd veilig en ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Volg je ons al op Instagram? Hier blijf je altijd op de hoogte!