Filteren op

Selections

Selections

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Haartype

Haartype

DiaLight - DiaRichesse

Loreal Professionnel Dia

L’Oréal Professionnel Dialight & DiaRichesse

Als je opzoek bent naar een ammoniakvrije kleuring voor trendy resultaten, dan ben je bij L’Oréal Professionnel Dia aan het juiste adres. De Dia lijn bestaat uit twee soorten haarkleuring: Dia Richesse en Dia Light. Beide hebben hun eigen kenmerken en doen wat ze beloven! Zowel de Richesse als de Light kunnen worden aangemaakt met de Diactiveur waterstofoxidant voor een optimaal resultaat.

Dia Richesse: Uiterst trendy

De L’Oréal Professionnel Dia Richesse kleuringen bevatten geen ammoniak, halen de natuurlijke haarkleur op en zijn geschikt voor een ton-sur-ton kleuring. Het haar krijgt een schitterende glans en voelt ook heerlijk zacht aan. Ideaal voor een uiterst trendy resultaat met een perfecte intensiteit op maat.

Dia Light: Voor gevoelig haar

Voor gevoelig haar is de Dia Light de perfecte haarkleuring. Deze reukloze, ammoniakvrije verf heeft een goede dekking en is super geschikt om perfecte highlights te zetten. Na de behandeling ziet het haar er prachtig glanzend uit.

Bestel L’Oréal Professionnel Dia online bij ProBeauty

Welke van de twee haarkleuringen je ook gebruikt, als je kiest voor L’Oréal Professionnel Dia, kies je voor kwaliteit. Perfecte ton-sur-ton resultaten met een schitterende glans. Geschikt voor normaal en voor gevoelig haar. Bestel de Dia kleuringen altijd snel, veilig en voordelig bij ProBeauty. Hier geniet je niet alleen van een lage prijs, maar ook van een goede service! Achteraf betalen is bij ons geen probleem en ook zorgen we ervoor dat de producten altijd snel jouw kant op komen. Als je ons volgt op social media blijf je altijd op de hoogte van onze kortingen, nieuwe producten en leuke winacties.

Shop L’Oréal Professionnel Dia voordelig bij ProBeauty!

Actieve filters