Filteren op

Selections

Selections

Source Essentielle

Loreal Professionnel Source Essentielle

L’Oréal Professionnel Source Essentielle

De Source Essentielle productlijn van L’Oréal staat voor natuurlijke, professionele en duurzame haarverzorging. De producten liggen dichtbij de natuur en respecteren de aarde. De formules zijn volledig veganistisch en zo ontworpen om een minimale impact op het milieu te hebben. Uiteraard zijn de producten ook niet getest op dieren!

Natuurlijke ingrediënten

De Source Essentielle producten zijn verrijkt met natuurlijke ingrediënten zoals calendula, lavendel, jasmijn en acaciabladeren. Deze ingrediënten zorgen voor een bijzondere geurervaring maar weten het haar ook op intensieve wijze te verzorgen. De formules bestaan allemaal voor 80% tot 100% uit natuurlijke ingrediënten.

Toppers uit de collectie

Bij ProBeauty bieden we verschillende producten uit de Source Essentielle lijn aan voor gekleurd, fijn, droog en gevoelig haar. Een populair product uit de lijn is de Delicate Shampoo met calendula en kamille. Deze shampoo bestaat voor 80% uit natuurlijke ingrediënten en is zeer geschikt voor de gevoelige hoofdhuid. De verpakking van de shampoo is opzettelijk vierkant zodat er een maximale hoeveelheid van het product in een minimale hoeveelheid plastic kan. Ook maakt de vierkante vorm het gemakkelijker om de shampoos duurzaam te exporteren. Een andere favoriet is de Radiance Oil. Dit is een 100% natuurlijke olie die is verrijkt met zonnebloem- en kokosolie om het haar soepel, zacht en glanzend te maken. Tot slot is de 99% natuurlijke Fig Pulp Balm het noemen waard. Dit glansgevende masker is speciaal ontwikkeld om gekleurd haar te verzorgen en te beschermen.

Bestel L’Oréal Professionnel Source Essentielle online bij ProBeauty

De natuurlijke, vegan en milieubewuste producten uit de Source Essentielle lijn shop je natuurlijk bij ProBeauty. Bij ons geniet je altijd van hoge kortingen en leuke acties. Houd onze Facebook in de gaten om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste producten, beste kortingen en ons laatste hair & beauty nieuws.

Shop L'Oréal Professionnel Source Essentielle voordelig bij ProBeauty

Actieve filters