KIS Kappers Haarkleuren

KIS Kappers Haarkleuren

Bij ProBeauty.nl vind je alle Kis Haarkleuren zoals de Kis Kera Cream Haarverf, Royal Kis Soft ShadesRoyal Kis safe Shades

KIS Kappers Haarkleuren Kopen?

Natuurlijk bij ProBeauty.nl!

KIS Kappers Haarkleuren Kopen?

Subcategorieën

 • KIS SoftShades Kleuren

  Kis Kappers Royal Kis Soft Shades Kopen?

  Royal KIS SoftShades is een ammoniavrij kleurproduct. Met keus uit 30+ onderling te mengen natuur- en modenuances zijn de kleuropties in feite onbeperkt. In 5 tot 20 minuten creëer je een prachtige kleur. En glans en conditie! Ideaal voor glanskleuringen, kleurcorrecties en opfrissingen. Zonder ammoniak, dus licht de kleur niet op en geurt heerlijk. De kleur vervaagt geleidelijk en houdt tot 24 keer wassen in dezelfde kleurrichting, dus geen ongewenste kleurverandering en geen uitgroei.

  Goedkoop Kis Softshades Kopen?

  Bij ProBeauty vind je alle Kis Softshades online. Bestel vandaag nog en wij zorgen dat je het snel in huis hebt!

 • KIS Safeshades Kleuren

  Kis Kappers Royal Kis Safeshades

  Royal KIS SafeShades is een nieuwe generatie permanente haarkleurcrème met Color Connect Technology en Vegetal Keratin Technology. Langer houdbaar, beter dekkend, garandeert de mooiste haarkwaliteit en is safe. Royal KIS SafeShades biedt de perfecte harmonie tussen wetenschap en natuur. De milde, uitgebalanceerde formule bevat tot 25% lipiden en verzorgende ingrediënten, en is vrij van PPD en resorcinol. Dankzij de minimale hoeveelheid ammonia (maximaal 1% bij mengverhouding 1:1,5) wordt het gewenste effect bereikt en toch de vereiste mildheid behouden. Dit garandeert perfecte kleurresultaten zonder compromissen, door de huid en het haar volledig te respecteren.

  Goedkoop Royal Kis kopen?

  Bij ProBeauty vind je alle kis Safeshades aanbiedigen online. Bestel vandaag nog bij ProBeauty en wij zorgen dat je het snel in huis hebt!

 • Kis Haarverf Kera...

  Kis Haarverf - Kis KeraCream

  Geheel passend binnen de filosofie van KIS, biedt KIS je een uitgebreide kleurcollectie: KIS KeraCream Color. Deze collectie van hoogwaardige producten, biedt jou en je klant, daadwerkelijk wat ze belooft: een intensieve kleur die langer mooi blijft en het haar bovendien versterkt en beschermt. Natuurlijk zijn ook deze kleurproducten verrijkt met het Keratin Infusion System. Zo staat KeraCream Color niet alleen garant voor prachtige kleuren, maar ook voor gezond en krachtig haar. KIS KeraCream Color is een intensieve, permanente haarkleuring voor prachtige kleuren die langdurig mooi blijven. Het kleurresultaat is exact en betrouwbaar – van donker tot licht – en biedt 100% grijsdekking.

  Kis Haarverf goedkoop kopen?

  Bij ProBeauty vind je alle Kis haarkleuren. Altijd snel geleverd en met de meeste kis aanbiedingen!

Actieve filters