Kerastase Discipline

Kérastase Discipline

Deze lijn van Kérastase is speciaal voor pluizig of onhandelbaar haar. De lijn bevat daarnaast ook producten speciaal voor krullend haar. De producten herstellen, verzorgen, reinigen en hebben een anti-pluis werking. Het haar wordt weer handelbaar en krijgt een prachtige glans.

Over de producten van Kérastase Discipline

Discipline behandeld pluizig en beschadigd haar, maar ook weerbarstig haar. Was het haar met de Kerastase Discipline Bain Fluidealiste Unruly Hair Shampoo 250 ml. Deze shampoo reinigt en gaat pluis tegen. Last van onhandelbaar en pluizig haar? Gebruik dan de Kerastase Discipline Bain Oléo-Relax Shampoo 250 ml. De haarvezels worden beschermd tegen invloeden van buitenaf, waardoor het haar weer glanzend en gezond wordt. De Kerastase Discipline Fondant Fluidealiste Conditioner 200 ml maakt het haar soepel, sterk en geeft een prachtige glans. De Kerastase Discipline Maskeratine Haarmasker 200 ml gaat pluis tegen en biedt het haar extra verzorging. Als je het haar styled of föhnt na het wassen gebruik dan een hittebeschermer. Kies voor de Kerastase Discipline Keratine Thermique Leave-In 150 ml of de Kerastase Discipline Spray Fluidissime 150 ml.

Kérastase Discipline producten kopen?

Bij ProBeauty vind je alle Kérastase Discipline producten. Ruime keuze, snelle levering en de beste prijzen. Koop nu jouw favoriete Kérastase Discipline producten en wij zorgen dat het snel bij jou in huis is!

Kerastase Discipline Kopen?

Actieve filters