• -€ 12,00
Schwarzkopf Professional Bonacure R-TWO Restoring Essence
search
  • Schwarzkopf Professional Bonacure R-TWO Restoring Essence

Schwarzkopf Professional Bonacure R-TWO Restoring Essence 400ml

€ 33,95
€ 21,95 € 12,00 korting
Inclusief belasting

Schwarzkopf Professional Bonacure R-TWO Renewal Sealer 145ml, is een een direct herstellend en versterkend leave-in haarmasker van Bonacure R-TWO, de Renewal Sealer is speciaal ontwikkeld voor extreem beschadigd haar dat chemisch overbewerkt en fysiek gestrest is. Het sluit de haarschubben perfect af en creëert een beschermend schild rond de haarvezel, waardoor breuk en zichtbare tekenen van gespleten haarpunten worden verminderd. Het biedt ook frizz controle en hittebescherming tot 230°C. Vrij van siliconen en kunstmatige kleurstoffen. Veganistisch* product.

Aantal
Laatste items in voorraad

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

Schwarzkopf Professional Bonacure R-TWO Restoring Essence 400ml

Schwarzkopf Professional Bonacure R-TWO Restoring Essence 400ml, is een instant, bonding Restoring Essence van Bonacure R-TWO die het haar voorbereidt, herstelt en versterkt voor het bleken, oplichten en haarkleuren, en tijdens verzorgingsbehandelingen - bij gebruik in combinatie met de Rescuing Treatment of Renewal Sealer. Het voorkomt haarbreuk en verbetert de haarsterkte zonder afbreuk te doen aan de kleurresultaten. Vrij van siliconen en kunstmatige kleurstoffen. Veganistisch* product.

In het kort over Schwarzkopf Professional Bonacure R-TWO Restoring Essence 400ml

  • Bereidt de haarvezels onmiddellijk voor op het bleken en de haarkleuring
  • Voorkomt haarbreuk en verbetert de haarsterkte
  • Doet geen concessies aan kleurresultaten
  • Verbetert de prestaties van R-TWO Rescuing Treatment en R-TWO Renewal Sealer


De wetenschappelijk bewezen Double Bonding Technology is het geheim achter de baanbrekende, onmiddellijke en langdurige resultaten van R-TWO. De transformatieve Double Bonding Technology herstelt actief gebroken haarbindingen en maakt gebruik van het creëren van nieuwe bindingen binnen de haarvezel. Het versterkt onmiddellijk de binnenste matrix van de haarvezel en versterkt de alfa-helische structuur van de haarvezel, waardoor het herstelpotentieel van de vezel bij vervorming wordt vergroot. Elke vezel is sterker en beter bestand tegen toekomstige repetitieve schade - met een superieure duurzame sterkte en een langere levensduur.


Ingrediënten: Aqua (Water, Eau), Alcohol denat., PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Lactic Acid, Hydroxypropylgluconamide, Soy Amino Acids, Wheat Amino Acids, Serine, Threonine, Arginine HCl, Hydroxypropylammonium Gluconate, Panthenol, Trisodium Dicarboxymethyl Alaninate, Steardimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Stearamidopropyl Dimethylamine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Propylene Glycol, Linalool, Potassium Sorbate, Limonene, Citronellol, Benzyl Alcohol, Geraniol


Schwarzkopf Professional Bonacure R-TWO Restoring Essence 400ml Kopen? Bij ProBeauty.nl Natuurlijk!

4045787949674

Datasheet

Inhoud
400 ml
Hoofdproduct
Haarverzorging
Productsoort
Pre Treatment
Haartype
Beschadigd haar
Lijn
Bonacure
Type / SKU
2885531
Sub Lijn
R-Two
Merk
Schwarzkopf Professional

Specifieke referenties

ean13
4045787949674