I.v.m. Koningsdag: Vr-Za-Zo besteld, maandag verzonden 

  • -€ 12,01
  • (Tijdelijk) Niet Leverbaar
Schwarzkopf BC Scalp Genesis Root Activating Shampoo 200 ml
search
  • Schwarzkopf BC Scalp Genesis Root Activating Shampoo 200 ml
  • Schwarzkopf BC Scalp Genesis Root Activating Shampoo 200 ml

Schwarzkopf BC Scalp Genesis Root Activating Shampoo 200 ml

€ 20,00
€ 7,99 € 12,01 korting
Inclusief belasting

Schwarzkopf BC Scalp Genesis Root Activating Shampoo. Speciale shampoo waarmee je de hoofdhuid reinigt en de perfecte ondergrond creëert voor haargroei! Wordt jouw haar dunner en ontbreekt het aan kracht en dichtheid? Dan is de Schwarzkopf BC Scalp Genesis Activating Shampoo écht iets voor jou! Deze stimulerende shampoo met een pH van 4,5 - 5,0 is verrijkt met Carnitine Tartraat, Taurine en Echinacea. Het is de eerste stap van het BC Scalp Genesis Root Activating regime. Deze shampoo reinigt je haar mild en activeert de haarwortels. Er wordt voldoende vuil verwijdert die je haar verzwaren en vitaliteit in de weg staan. Zo creëer je de perfecte ondergrond voor haargroei! Vitamine B5 (Panthenol): Hiermee wordt het vochtgehalte van je hoofdhuid in balans gebracht.

Aantal
(Tijdelijk) Niet Leverbaar

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

Schwarzkopf BC Scalp Genesis Root Activating Shampoo 200 ml

Schwarzkopf BC Scalp Genesis Activating Shampoo. Speciale shampoo waarmee je de hoofdhuid reinigt en de perfecte ondergrond creëert voor haargroei! Wordt jouw haar dunner en ontbreekt het aan kracht en dichtheid? Dan is de Schwarzkopf BC Scalp Genesis Activating Shampoo écht iets voor jou! Deze stimulerende shampoo met een pH van 4,5 - 5,0 is verrijkt met Carnitine Tartraat, Taurine en Echinacea. Het is de eerste stap van het BC Scalp Genesis Root Activating regime. Deze shampoo reinigt je haar mild en activeert de haarwortels. Er wordt voldoende vuil verwijdert die je haar verzwaren en vitaliteit in de weg staan. Zo creëer je de perfecte ondergrond voor haargroei! Vitamine B5 (Panthenol): Hiermee wordt het vochtgehalte van je hoofdhuid in balans gebracht.

Gebruiksaanwijzing Zorg dat je haar vochtig is. Breng een kleine hoeveelheid shampoo in je haar. Masseer dit 2 minuten goed in. Spoel daarna goed uit. Vervolg met het Schwarzkopf BC Bonacure Scalp Genesis Root Activating Serum.

Ingrediënten: Carnitine Tartraat: Stimuleert de hoofdhuid om vitaler haar te creëren. Taurine: Helpt om de werking van groeifactoren te verbeteren. Echinacea (zonnehoed): Ondersteunt de actieve ingrediënten en verbetert de haarconditie.

Schwarzkopf BC Scalp Genesis Activating Shampoo 200 ml Kopen?

4045787430035

Datasheet

Inhoud
200 ml
Hoofdproduct
Haarverzorging
Productsoort
Shampoo
Haartype
Dunner wordend haar
Lijn
BC Scalp Genesis
Merk
Schwarzkopf Professional

Specifieke referenties

ean13
4045787430035