• -50%
  • (Tijdelijk) Niet Leverbaar
Nozem Beard And Pre-Shave Oil 50ml Kopen? ✂️ Probeauty!
search
  • Nozem Beard And Pre-Shave Oil 50ml Kopen? ✂️ Probeauty!

Nozem Beard And Pre-Shave Oil 50ml

€ 14,96
€ 7,48 50% korting
Inclusief belasting Op Zo. t/m Do. Besteld Voor 23:59, Morgen In Huis* (Vrij. voor 17:00)

Beard And Pre-Shave Oil 50ml van Nozem, voor de echte man. Lekker 2 in 1. Soepele Baard en soepele scheerbeurt. Daar houden mannen van!

Aantal
Laatste items in voorraad

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

Nozem Beard And Pre-Shave Oil 50ml

Beard And Pre-Shave Oil 50ml van Nozem, voor de echte man. Lekker 2 in 1. Soepele Baard en soepele scheerbeurt. Daar houden mannen van!

Deze olie op natuurlijke basis heeft een hele subtiele geur van citrus extracten en bevat vitamine E en C voor de haarfollikels. Vitamine C is een krachtige antioxidant die belangrijk is voor het behouden en opbouwen van collageen in de huid en rondom de haarfollikel. Vitamine E stimuleert debloedtoevoer in de huid, zodat de haarfollikels de juiste bouwstoffen ontvangen voor een optimale baardgroei. Wist je dat een tekort aan vitamine E kan leiden tot haaruitval en roos? Nee? Dan weet je nu wat je te doen staat ;).Nozem Beard & Pre Shave Oil bevat daarnaast ook argan. HÉT anti-aging product uit de natuur dat ook wel ‘de gouden olie’ wordt genoemd. Pure argan heeft een herstellende werking van huid en haar en is zeer zeldzaam. Deze olie zorgt er dus voor dat je baardharen en huid perfect verzorgdworden!

LET OP: deze olie is geen stylingsproduct, maar dient als verzorging voor je baard. Droogt jouw huid vaak uit tijdens het scheren? SUPER VERVELEND HE?! Dat is dan vanaf nu verleden tijd! Onze Beard & Pre Shave Oil werkt namelijk perfect als scheerolie en zorgt ervoor dat je huid niet uitdroogt tijdens het scheren, soepel blijft en het mes lekker laat glijden. Dit product is echt Nozem proof en perfect voor de Barber en zijn shaving treatment.

Nozem Beard And Pre-Shave Oil 50ml Kopen? Bij ProBeauty.nl Natuurlijk!

8719992431069

Datasheet

Inhoud
50 ml
Hoofdproduct
Scheren
Productsoort
Baardolie
Merk
Nozem

Specifieke referenties

ean13
8719992431069