• -€ 1,00
MoHi Curl Shampoo 300ml Kopen? ✂️ Probeauty!
search
  • MoHi Curl Shampoo 300ml Kopen? ✂️ Probeauty!

MoHi Curl Shampoo 300ml

€ 19,00
€ 18,00 € 1,00 korting
Inclusief belasting

MoHi Curl Shampoo 300ml, een meesterwerk ontworpen voor degenen die de kunst van krullend haar omarmen. Deze verfijnde formule, geïnspireerd door de erfenis van MOHI, belichaamt de essentie van tijdloze elegantie en innovatie.

Aantal
Op Voorraad

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

MoHi Curl Shampoo 300ml

MoHi Curl Shampoo 300ml, een meesterwerk ontworpen voor degenen die de kunst van krullend haar omarmen. Deze verfijnde formule, geïnspireerd door de erfenis van MOHI, belichaamt de essentie van tijdloze elegantie en innovatie.

Parabenen, kleurstoffen, sulfaten en siliconen zijn verleden tijd, want MOHI Curl Shampoo brengt een ware revolutie teweeg. Verrijkt met alpha-hydroxy zuren, ceramide en een complex van aminozuren afkomstig van tarwe-eiwitten, biedt de Curl Shampoo niet alleen een zachte reiniging, maar definieert het ook de natuurlijke schoonheid van je krullen, waardoor ze veerkrachtig en licht als nooit tevoren worden. Het is tijd om afscheid te nemen van schadelijke ingrediënten en je krullen te laten stralen met MOHI Curl Shampoo.

De kracht van MOHI Curl Shampoo komt voort uit zijn vermogen om je krullen te voeden en te versterken, terwijl het tegelijkertijd een weelderige zachtheid en volume toevoegt. Deze professionele formule, ontworpen voor salonwaardige resultaten, brengt de schoonheidssalon naar het comfort van je eigen huis.

Het gebruik is eenvoudig en elegant: verdeel de juiste hoeveelheid product over vochtig haar en masseer zachtjes je hoofdhuid en krullen met de gratie van een kunstenaar. Spoel grondig uit om perfect gedefinieerde, gehydrateerde krullen te onthullen.

Met MOHI Curly Shampoo geef je je krullen de zorg en liefde die ze verdienen. Verwelkom elke wasbeurt met gezonde, veerkrachtige en weelderige krullen.

En hier komt het toppunt van innovatie: MOHI Curl Shampoo is CG-proof en voldoet aan de strengste normen van de Curly Girl Methode. Terwijl het krullen van alle soorten omarmt, is het een zorgeloze keuze voor degenen die de schoonheid van hun krullen in ere willen houden. De MOHI Curl Shampoo nodigt je uit om te genieten van de ultieme verwennerij voor je haar, zonder compromissen.

MoHi Curl serie:

In het kort over de MoHi Curl Shampoo 300ml:

  • Voor krullend haar
  • CG proof
  • Zonder Parabenen
  • Zonder Kleurstof
  • Zonder Sulfaat
  • Zonder Siliconen
  • Op basis van tarwe eiwitten

MoHi Curl Shampoo 300ml Kopen? Bij ProBeauty.nl Natuurlijk!

8718781869489

Datasheet

Inhoud
300 ml
Hoofdproduct
Haarverzorging
Productsoort
Shampoo
Haartype
Krullend haar
Lijn
MoHi Curl
Merk
MOHI

Specifieke referenties

ean13
8718781869489