Lanza Silver Brightening Conditioner 250 ml
search
  • Lanza Silver Brightening Conditioner 250 ml

Lanza Silver Brightening Conditioner 250 ml

€ 28,96
Inclusief belasting Gemiddelde Levertijd: +/-5 Werkdagen

De L'anza ColorCare Silver Brightening Conditioner 250ml is een essentieel product voor iedereen die op zoek is naar een verbluffende zilveren glans in hun haar. Deze conditioner is speciaal ontwikkeld voor zilver- en grijsgetinte haarkleuren en helpt om de kleur levendig te houden, terwijl het tegelijkertijd het haar verzorgt en beschermt.

Aantal
Tijdelijk niet voorradig, wel bestelbaar

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

Lanza Silver Brightening Conditioner 250 ml

De L'anza ColorCare Silver Brightening Conditioner 250ml is een essentieel product voor iedereen die op zoek is naar een verbluffende zilveren glans in hun haar. Deze conditioner is speciaal ontwikkeld voor zilver- en grijsgetinte haarkleuren en helpt om de kleur levendig te houden, terwijl het tegelijkertijd het haar verzorgt en beschermt.

De formule van de L'anza ColorCare Silver Brightening Conditioner bevat paars pigment, dat ongewenste gele tinten neutraliseert en zorgt voor een prachtige, koele zilveren gloed. Dankzij de krachtige mix van natuurlijke botanische extracten, zoals organische aloë vera en lavendel, wordt het haar diep gevoed en gehydrateerd.

Deze conditioner is geschikt voor dagelijks gebruik en is vrij van sulfaten, parabenen en natriumchloride, waardoor het mild is voor zowel uw haar als de natuur. Met de handige 250ml fles heeft u voldoende product om uw haar meerdere keren te verzorgen en te laten stralen.

Voeg de L'anza ColorCare Silver Brightening Conditioner toe aan uw haarroutine voor een schitterende zilveren glans, zijdezachte textuur en optimale kleurbescherming. Uw haar zal er gezonder en stralender uitzien dan ooit tevoren. Kies voor de beste verzorging en behoud die prachtige zilveren tint met L'anza ColorCare.

In het kort over de L'anza colorcare silver brightening conditioner 250ml:

  • Verwijdert geel- en geeloranje tinten voor koele blond tinten.
  • Voor alle haartypes, zowel natuurlijk als grijs, zilver, wit en platina gekleurd en geblondeerd haar.
  • Maakt het haar zacht en glanzend.
  • De kleur corrigerende pigmenten hechten zich langdurig aan de haar vezel, ook na meerdere keren wassen.
  • Behoudt de haarkleur en beschermt tegen vervagen.

Pro Tips: Voor natuurlijk, blond gekleurd en grijs haar. Perfect voor elke wasbeurt of om de wasbeurt. Gebruik geschikte handschoenen.

Lanza Silver Brightening Conditioner 250 ml Kopen?

654050406482

Datasheet

Merk
L'anza

Specifieke referenties

ean13
0654050406482