• -€ 5,00

KIS KeraDirect Yellow 200 ml

8717496442918

KeraDirect Colors zijn intensieve modetinten en onderling mengbaar voor oneindig veel kleurvariaties. Ideaal voor het intensiveren van natuurhaar. Meng er Clear bij voor lichtere tinten zoals pastels of om kleuren te verhelderen. 

29% Korting
€ 16,95
€ 11,95
Inclusief belasting

 

Betaal makkelijk vooraf met iDeal, Paypal, Creditcard, ApplePay of achteraf met Afterpay

 

Werkdagen voor 18.00 uur besteld is morgen in huis met PostNL (ook op zaterdag!)

 

14 dagen bedenktijd

KeraDirect Colors zijn intensieve modetinten en onderling mengbaar voor oneindig veel kleurvariaties. Ideaal voor het intensiveren van natuurhaar. Meng er Clear bij voor lichtere tinten zoals pastels of om kleuren te verhelderen. Meng er Smoke bij om kleuren donkerder en minder fel te maken. Smoke is uitermate geschikt voor het onderhouden van grijstinten. KeraDirect Colors zijn kant-en-klaar en er hoeft geen ontwikkelaar aan toegevoegd te worden. Felle kleurresultaten worden het best verkregen op een zo licht mogelijke kleurhoogte. Dit kan bereikt worden met een blondeerwassing of blondering. Voor de beste kleuropname adviseren wij vóór het aanbrengen van KeraDirect geen afsluitende conditioner of kuur te gebruiken.

Tip: Felle kleurresulaten worden het best verkregen op een zo licht mogelijke kleurhoogte.

Resultaat: Kleuren direct klaar voor gebruik, oneindig veel kleurvariaties.

Enkele kenmerken op een rij

  • Intensieve modetinten
  • Onderling mengbaar
  • Intensiveren van natuurhaar
  • Kant-en-klaar, geen ontwikkelaar nodig

Gebruiksaanwijzing: Licht het haar voor felle of lichte pastels eerst op tot minimaal kleurhoogte lichtblond. Breng KeraDirect in ruime mate aan op het grondig gewassen en handdoekdroge haar. Spoel KeraDirect na 15-30 minuten inwerktijd zorgvuldig uit met warm water. Draag bij het opbrengen handschoenen.

8717496442918
Merk
KIS Kappers
Inhoud
200 ml
Hoofdproduct
Kleuring
Productsoort
Kleuropfrisser
Haartype
Gekleurd Haar

Specifieke referenties