• -€ 0,35
K Pour Karite strong Hold Hair Spray 150 ml Kopen?
search
  • K Pour Karite strong Hold Hair Spray 150 ml Kopen?

K Pour Karite strong Hold Hair Spray 150 ml

€ 14,30
€ 13,95 € 0,35 korting
Inclusief belasting Op Zo. t/m Do. Besteld Voor 23:59, Morgen In Huis* (Vrij. voor 17:00)

k Pour Karite Strong Hold Hair Spray 150 ml

De haar spray van is ontworpen om het haar te fixeren en te stylen met een langdurige hold. Dankzij de extra sterke fixatie blijft het haar de hele dag in model zittenIdeaal voor het fixeren van gestructureerde kapsels zoals knotten

Aantal
Laatste items in voorraad

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

K Pour Karite Strong Hold Hair Spray 150 ml

De hairspray is ontworpen om het haar te fixeren en te stylen met een langdurige hold.De Strong Hold Spray is geformuleerd met schellak een natuurlijke fixmeermiddelDankzij de extra fixatie blijft het haar hele dag in model zitten. Zelfs fijn haar wordt gerepareerd. Ideaal voor het fixeren van gestructuurde kapsels zoals knotten Het is gemakkelijk te verwijderen door het haar te borstelen.

Extra informatie over de K Pour Karite Strong Hold Hair Spray 150 ml:

  • Langdurige hold
  • Natuurlijke fixeermiddel
  • Ideaal voor fixeren van knotten
  • Verzwaart het haar niet
  • Geeft extra sterke fixatie

Gebruik:

Schudden voor gebruik. Het is ideaal om korte of gestructureerde kapsels af te werken. Spray een kleine hoeveelheid op de haaraanzet om volume aan je haar te geven. Style het haar naar wens. Combineer het product met andere producten uit deze lijn voor een optimaal resultaat: K Pour Karite Cream Shampoo 200 Gr en K Pour Karite Purifying Detox Mask 250 Gr

Ingrediënten:

Ingrediënten 100% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. De plantaardige glycerine in k Pour Karite Strong Hold Hair Spray 150 ml is geselecteerd om zijn vocht inbrengende en bevochtigende eigenschappen. Het is een natuurlijk ingrediënt dat droog of beschadigd haar helpt te bestrijden. Sheaboter: De in de biologische haarspray gebruikte Sheaboter is een natuurlijk ingrediënt dat uitdroging van het haar voorkomt. Het revitaliseert en herstelt de glans en kracht van droog en breekbaar haar. Het is een voedend en omhullend ingrediënt. Het verzacht en regenereert de gevoelige hoofdhuid en kalmeert de jeuk.

Bestel K Pour Karite Strong Hold Hair Spray 150 ml bij ProBeauty

Shop de K Pour Karite Strong Hold Hair Spray 150 ml altijd veilig, voordelig en snel bij ProBeauty. Heb je vragen of advies nodig Onze klantenservice staat voor je klaar!

3426354084362

Datasheet

Inhoud
150 ml
Hoofdproduct
Haarstyling
Productsoort
Haarlak Non-Aerosol
Haartype
Alle haartypes
Merk
K Pour Karite

Specifieke referenties

ean13
3426354084362