• -€ 16,10
Goldwell Oxycur Platin 9Plus 500 gr Blondeer Poeder
search
  • Goldwell Oxycur Platin 9Plus 500 gr Blondeer Poeder

Goldwell Oxycur Platin 9Plus 500 gr Blondeer Poeder

€ 53,60
€ 37,50 € 16,10 korting
Inclusief belasting Vandaag Besteld Morgen In Huis*

Goldwell Oxycur Platin 9Plus 500 gr Blondeer Poeder, is een blondeerpoeder voor het ontkleuren van haar. Ontkleuren is de moeilijkste variant van het verven. DezeGoldwell Oxycur Platin 9Plus 500 gr Blondeer Poeder is uitermate geschikt voor een snelle, effectieve en krachtige behandeling. Daarnaast kan het haar met behulp van dit product tot wel 9 tinten oplichten! Zoek jij een manier om het haar van jouw klanten te highlighten of te ontkleuren? Dan is de Goldwell Oxycur Platin 9Plus 500 gr Blondeer Poeder een zeer goede keuze voor in jouw kapsalon!

Aantal
Laatste items in voorraad

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

Goldwell Oxycur Platin 9Plus 500 gr Blondeer Poeder

Goldwell Oxycur Platin 9Plus 500 gr Blondeer Poeder, is een blondeerpoeder voor het ontkleuren van haar. Ontkleuren is de moeilijkste variant van het verven. DezeGoldwell Oxycur Platin 9Plus 500 gr Blondeer Poeder is uitermate geschikt voor een snelle, effectieve en krachtige behandeling. Daarnaast kan het haar met behulp van dit product tot wel 9 tinten oplichten! Zoek jij een manier om het haar van jouw klanten te highlighten of te ontkleuren? Dan is de Goldwell Oxycur Platin 9Plus 500 gr Blondeer Poeder een zeer goede keuze voor in jouw kapsalon!

Goldwell Oxycur Platin 9Plus 500 gr Blondeer Poeder, is voorzien van een platinum effect. Dit geeft de blondeerpoeder nét dat beetje extra doordat dit extra versterking biedt voor de gewenste oplichting! Dat de Goldwell Oxycur een aanrader is wordt bewezen door de grote populariteit onder professionals in vele kapsalons. Wellicht heeft dit er mee te maken dat de blondeerpoeder stuifvrij is. Daardoor is de blondeerpoeder veilig en extra comfortabel in het gebruik. Er heerst namelijk geen gevaar dat je ongewenste stofdeeltjes inademt. Wanneer je het haar van je klanten wilt ontkleuren is het daarom niet alleen voor jezelf maar ook voor je klanten een zeer veilige oplossing!

Eigenschappen Goldwell Oxycur Platin 9Plus 500 gr Blondeer Poeder:

  • Inhoud: 500gr Blonderingen tot 9 kleurhoogtes lichter.
  • Tot 15% betere kambaarheid en verzorgende polymeren.
  • Stuifvrij doseren en mengen.
  • Eenvoudig en exact werken.
  • Praktische verpakking.

Gebruiksaanwijzing De Goldwell Oxycur Platin 9Plus 500 gr Blondeer Poeder dien je te mengen met een developer. Nadat het is gemengd kun je het aanbrengen op droog haar. Na slechts een korte inwerktijd zul je al een mooi resultaat zien. Let wel op dat je tijdens het ontkleuren regelmatig de ontkleuring controleert! De formaat verpakking van dit product is 500 gram.

Goldwell Oxycur Platin 9Plus 500 gr Blondeer Poeder Kopen?

4021609015154

Datasheet

Inhoud
500 gr
Hoofdproduct
Kleuring
Productsoort
Blondeerpoeder
Merk
Goldwell

Specifieke referenties

ean13
4021609015154