White Angel Black Angel Mixx Gel Cool Pink 60 ml

7436913822881

White Angel Mixxgel Cool Pink, ook wel poly gel genoemd combineert de beste eigenschappen van acryl en gel.

€ 34,95
Incl. BTW
Voorraadstatus: Voorradig
Op voorraad
Vandaag Voor 21:00 Besteld, Morgen In Huis*

Voor 21.00 uur besteld is morgen in huis*  

Voor 21.00 uur besteld is morgen in huis*

 

Gratis verzending vanaf €35,-

Achteraf betalen is mogelijk  

Achteraf betalen is mogelijk

Omschrijving

White angel Black Angel Mixx Gel Cool Pink 60 ml

Omschrijving:

White Angel Mixxgel ook wel poly gel genoemd combineert de beste eigenschappen van acryl en gel. Het heeft de flexibiliteit van gel, maar de sterkte van acryl. Bovendien heeft de Mixxgel niet de hinderlijke acryl lucht.

Geschikt voor:

 • Sjabloon
 • Tip
 • Dual Forms

Gebruik:

Stappen plan voor eerste gebruik op een natuurlijke nagel. Start zoals gebruikelijk altijd met schone handen en schoon materiaal.

 1. Duw de nagelriemen terug en verwijder losse huid velletjes met een geschikte nagel tang.
 2. Vorm de natuurlijk nagel met een 180 grit vijl of fijner.
 3. Ruw de natuurlijke nagel op met een sponge buffer en veeg deze schoon met een nail prep.
 4. Plaats nu de sjabloon of nagel tip (Als je een tp gebruikt met een lang opzet stuk, kan het zijn dat je deze eerst nog moet blenden - Veeg na het blenden schoon met een geschikte prep)
 5. Gebruik nu een dun laagje Mixxgel basebond op de natuurlijke nagel en voorkom dat de nagelriem of zij wal lijn geraakt word. Laat dit 30Sec. Uitharden onder een LED UV lamp of 60Sec. Onder een normale UV Lamp.
 6. Knijp nu een kleine hoeveelheid van de gewenste kleur uit de tube Mixxgel en strijk dit met de speciale spatel van de opening van de tube voorzichtig op de nagel op enkele millimeters van de nagelriem.
 7. Doop de Mixxgel penseel in de Mixxgel nail liquid en strijk hiermee de Mixxgel in het gewenste model. Zorg dat het penseel altijd vocht is met Mixxgel nail liquid.
 8. Na het maken van het gewenste model moet de Mixxgel worden uitgehard onder een LED UV (60Sec.) of gewone UV lamp (36 watt > 2Min.)
 9. Na het uitharden van de Mixxgel de nagel vorm vijlen en afwerken beginnend met een grove vijl daarna stapsgewijs met een steeds fijnere vijl vijlen tot de nagel kras vrij is.
 10. Heeft de nagel de gewenste vorm kan deze afgewerkt worden met een gel topcoat of gel lak. Bij sommige topcoats of gel lakken kan het zijn dat deze een plaklaagje achterlaten. Deze moet verwijderd worden met een speciale cleaner.
 11. Voor de finishing touch gebruik een nagelriem olie en een hand creme.

White angel Black Angel Mixx Gel Cool Pink 60 ml Kopen?

Productdetails
7436913822881
Merk
White Angel
Inhoud
60 ml
Hoofdproduct
Nagels
Productsoort
Poly Gel