I.v.m. Koningsdag: Vr-Za-Zo besteld, maandag verzonden 

  • -€ 10,45
Schwarzkopf BC Bonacure Root Activating Shampoo 250ml
search
  • Schwarzkopf BC Bonacure Root Activating Shampoo 250ml

Schwarzkopf BC Bonacure Root Activating Shampoo 250ml

€ 25,40
€ 14,95 € 10,45 korting
Inclusief belasting

Schwarzkopf BC Bonacure Root Activating Shampoo 250mlSpecifiek geformuleerd voor zwak en dunner wordend haar, Bonacure Root Activating Shampoo is een zachte cleanser die de wortels activeert* en de hoofdhuid stimuleert om niet-pathologisch haarverlies** te verminderen en het haar tot 40% te versterken. De pH-gebalanceerde, vrij-van*** en veganistische**** formule met Superfood Complex is verrijkt met Guaraná en Biotine, waardoor de hoofdhuid opnieuw in balans wordt gebracht en de toekomstige conditie van het haar wordt gewaarborgd. Geschikt voor dagelijks gebruik.

Aantal
Laatste items in voorraad

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

Schwarzkopf BC Bonacure Root Activating Shampoo 250ml

Schwarzkopf BC Bonacure Root Activating Shampoo 250ml, Specifiek geformuleerd voor zwak en dunner wordend haar, Bonacure Root Activating Shampoo is een zachte cleanser die de wortels activeert* en de hoofdhuid stimuleert om niet-pathologisch haarverlies** te verminderen en het haar tot 40% te versterken. De pH-gebalanceerde, vrij-van*** en veganistische**** formule met Superfood Complex is verrijkt met Guaraná en Biotine, waardoor de hoofdhuid opnieuw in balans wordt gebracht en de toekomstige conditie van het haar wordt gewaarborgd. Geschikt voor dagelijks gebruik.

In het kort over Schwarzkopf BC Bonacure Root Activating Shampoo 250ml:

  • Reinigt en activeert de haarwortels* zacht maar effectief
  • Bevordert de microcirculatie** van bloed in de hoofdhuid om niet-pathologisch haarverlies na slechts 6 weken*** te verminderen
  • Versterkt het haar tot wel 40% en verbetert de kwaliteit van het haar
  • Biedt voeding voor het haar, waardoor het zacht en soepel wordt


Het Bonacure scalp-care assortiment benut de kracht van het Superfood Complex – een mix van gewilde superfoods en huidverzorgingsactieve stoffen die helpen de hoofdhuid weer in balans te brengen, en zo de toekomstige kwaliteit en conditie van het haar te verzekeren. Elk ingrediënt van het Superfood Complex staat bekend om een reeks van voordelen... Boerenkool bevat vitamines A, B, C, K, antioxidanten, Omega-3 en Omega-6. Antioxidanten dragen bij aan het verminderen van ontstekingen, terwijl vetzuren helpen de hoofdhuid te voeden. Madecassoside is een puur actief ingrediënt uit bladeren van Centella Asiatica. Het bevat kalmerende en ontstekingsremmende eigenschappen om de huid te helpen kalmeren, terwijl hydraterende eigenschappen de vochtretentie verbeteren. Superbessen leveren een boost van antioxidanten en vitamines. Ze helpen de beschermende barrière van de huid te versterken en ondersteunen de verdediging dankzij ontstekingsremmende eigenschappen. AHA (Alfa Hydroxyzuren) verwijdert vuil en vervuiling, terwijl het de hoofdhuid gehydrateerd houdt. Het breekt dode huidcellen af om de natuurlijke vochtbalans van de huid te verbeteren. Guaraná bevat bijna twee keer zoveel cafeïne als een gewone koffieboon. Het hoge antioxidantengehalte helpt de haarfollikels te stimuleren. Biotine is een in water oplosbare vitamine die het lichaam ondersteunt bij het metaboliseren van vetten, koolhydraten en eiwitten. Het draagt bij aan de eiwitsynthese en in het specifiek aan de productie van keratine, wat helpt om de kracht en vitaliteit van het haar te vergroten.

Ingrediënten: Aqua (Water, Eau), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Coco-Glucoside, Carnitine, Sodium Methyl 2-Sulfolaurate, Taurine, Biotin, Paullinia Cupana Seed Extract, Echinacea Purpurea Extract, Sodium Chloride, Citric Acid, Caprylyl/Capryl Glucoside, Parfum (Fragrance), Tartaric Acid, Sodium Benzoate, Disodium 2-Sulfolaurate, Coconut Acid, Propylene Glycol, Panthenol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Dimethylamine, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Limonene, Sodium Glycolate, Citronellol, Sodium Hydroxide, Sorbitol, Hydrolyzed Rice Extract, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Hydrolyzed Soybean Extract

Schwarzkopf BC Bonacure Root Activating Shampoo 250ml Kopen? Bij ProBeauty.nl Natuurlijk!

4045787998337

Datasheet

Hoofdproduct
Haarverzorging
Productsoort
Shampoo
Haartype
Dunner wordend haar
Lijn
Bonacure
Type / SKU
2921824
Sub Lijn
Bonacure BC Scalp
Merk
Schwarzkopf Professional

Specifieke referenties

ean13
4045787998337