I.v.m. Koningsdag: Vr-Za-Zo besteld, maandag verzonden 

  • -28%
  • (Tijdelijk) Niet Leverbaar
Babyliss Pro 4Artists Lo-Pro FX Trimmer FX726E Kopen?
search
  • Babyliss Pro 4Artists Lo-Pro FX Trimmer FX726E Kopen?
  • Babyliss Pro 4Artists Lo-Pro FX Trimmer FX726E Kopen?

Babyliss Pro 4Artists Lo-Pro FX Trimmer FX726E

€ 165,79
€ 119,37 28% korting
Inclusief belasting

De Babyliss Pro 4Artists LO-PROFX Trimmer FX72 is een van de nieuwste draadloze trimmers uit de speciale productlijn van Babyliss Pro. De Babyliss Pro 4Artists productlijn is speciaal ontwikkeld door een team van experts bestaande uit vooraanstaande kappers, barbers en stylisten zodat alle producten voldoen aan de hoge eisen van elke professional in het kappersvak.

Evenals de welbekende Babyliss Pro 4Artists Skeleton trimmer wordt ook de Babyliss Pro 4Artists LO-PROFX Trimmer FX72 gekenmerkt voor zijn perfect uitgebalanceerde en ergonomische design. Hierdoor ligt deze nieuwe Lo-ProFX trimmer gegarandeerd perfect in elke hand. De Lo-ProFX trimmer heeft een zwarte metalen behuizing met een laag profiel die nauwkeurig om de motor en accu zitten.

Aantal
(Tijdelijk) Niet Leverbaar

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

Babyliss Pro 4Artists LO-PROFX Trimmer FX726E

De Babyliss Pro 4Artists LO-PROFX Trimmer FX72 is een van de nieuwste draadloze trimmers uit de speciale productlijn van Babyliss Pro. De Babyliss Pro 4Artists productlijn is speciaal ontwikkeld door een team van experts bestaande uit vooraanstaande kappers, barbers en stylisten zodat alle producten voldoen aan de hoge eisen van elke professional in het kappersvak.

Evenals de welbekende Babyliss Pro 4Artists Skeleton trimmer wordt ook de Babyliss Pro 4Artists LO-PROFX Trimmer FX72 gekenmerkt voor zijn perfect uitgebalanceerde en ergonomische design. Hierdoor ligt deze nieuwe Lo-ProFX trimmer gegarandeerd perfect in elke hand. De Lo-ProFX trimmer heeft een zwarte metalen behuizing met een laag profiel die nauwkeurig om de motor en accu zitten. Voor nog meer comfort, is de Lo-ProFX smaller en lichter in gewicht ten opzichte van de Babyliss Pro 4Artists Skeleton trimmers .

Met de speciaal ontwikkelde grafiet T-Blade deep-tooth snijmes heb je met deze trimmer altijd met 360° graden volledige zicht ongeacht de stand van de trimmer. Mede door open positie van de snijkop en de snijmes gemaakt van grafiet, behoort het warm worden van de snijmessen tot het verleden. Om zo dicht mogelijk op de huid te kunnen scheren, kan de trimmer gemakkelijk in een zero-gap stand ingesteld worden zonder het snijmes te verwijderen. Met de Babyliss Pro 4Artists LO-PROFX Trimmer FX72 kan je nu nog preciezer en gedetailleerder werken en is de trimmer uiterst geschikt voor glad scheren, het creëren van designs en tatoeages in het haar.

Dankzij zijn krachtige digitale borstelloze motor heeft de Lo-ProFX trimmer vermogen tot 6800rpm. Met de geavanceerde Lithium-Ion accu, heeft de Babyliss Pro 4Artists LO-PROFX Trimmer FX726E een ongekend lange looptijd van maar liest 4 uur en laad je hem volledig op in 4 uur tijd.

Wil jij jouw Babyliss Pro 4Artists LO-PROFX Trimmer FX72 in topconditie houden voor ongekende prestaties? Voer dan de onderstaande onderhoudswerkzaamheden regelmatig uit:

Maak het snijblad van de trimmer schoon en maak het vrij van haar- en scheerresten na iedere scheerbeurt en spray het snijmes in met de FX 4-in1 onderhoudsspray. Na het schoonmaken, olie het snijmes met een aantal druppels olie en laat de trimmer draaien zodat de olie zich goed kan verdelen.

Kenmerken van de Babyliss Pro 4Artists LO-PROFX Trimmer FX726E:

  • Professionele draadloze trimmer ook met snoer te gebruiken
  • Krachtige borstelloze digitale motor Hoge prestaties met 6800rpm
  • Volledig zwart metalen behuizing met een laag profiel
  • Onafgebroken looptijd tot wel 4 uur
  • Vlijmscherpe T-Blade snijmes gemaakt van grafiet
  • Zero-gap instelbaar voor uiterst kort scheren

Meegeleverde accessoires: Oplader Tondeuse olie Reinigingsborstel

Voordelig Babyliss Pro 4Artists LO-PROFX Trimmer FX726E Kopen?

Shop nu jouw favorite Babyliss Pro producten bij ProBeauty.nl en wij zorgen dat het snel bij jou in huis is!

3030050179446

Datasheet

Hoofdproduct
Haartools
Productsoort
Tondeuse
Kleur
Zwart
Draadloos
Ja
Type / SKU
FX726E
Merk
BabylissPro

Specifieke referenties

ean13
3030050179446