Filteren op

Selections

Selections

Hoofdproduct

Hoofdproduct

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Haartype

Haartype

Lijn

Lijn

Hold Factor

Hold Factor

Matrix Total Results Mega Sleek

Matrix Total Results Mega Sleek

Pluizig haar is nooit fijn. De grootste veroorzaker is een hoge luchtvochtigheid en hier kan je helaas niet veel aan veranderen. Om te voorkomen dat je haar ontploft, heeft Matrix de Total Results Mega Sleek productlijn ontwikkeld. De producten uit deze lijn zorgen ervoor dat het haar weer glad, zacht en soepel wordt. Ook kan het haar weer perfect in model gebracht worden en zal er een mooie glans ontstaan.

Mega Sleek met anti-pluis effect

De producten uit de Mega Sleek lijn van Matrix Total Results zijn speciaal ontwikkeld om pluizig en weerbarstig haar tegen de gaan. Deze lijn is geschikt voor iedereen en alle haartypes. Vaak wordt het haar pluizig door luchtvochtigheid, maar dit is nu verleden tijd! De producten uit deze lijn zorgen voor een beschermend laagje over het haar. Hierdoor wordt het haar niet pluizig bij een hoge luchtvochtigheid. Daarnaast zorgen de producten ervoor dat het haar intensief gevoed wordt door sheaboter en andere rijke ingrediënten. Daarnaast zullen haar en hoofdhuid direct fris aanvoelen en zal weerbarstig, pluizig haar weer zacht en glad worden.

De Mega Sleek producten

Deze lijn bestaat uit verschillende producten. De Mega Sleek Shampoo biedt een ultieme bescherming en reinigt het haar op milde wijze. De Matrix Total Results Mega Sleek Conditioner ontwart weerbarstig haar en houdt het haar onder controle. Hierdoor wordt pluis tegengegaan. Daarnaast weet de conditioner ook eventuele beschadigde lokken te herstellen. Een ander super product uit de lijn is de Blow Down Cream. Dit is een leave-in crème die het haar glad en soepel maakt. Het haar wordt pluisvrij en krijgt hierdoor een mooie glans. De Iron Smoother is een hittebeschermer voor het haar. Dit product maakt het haar glad, zacht en soepel. Het haar krijgt een prachtige glans terwijl het wordt beschermd tegen de hitte van stylingtools.

Bestel Matrix Total Results Mega Sleek online bij ProBeauty

Wil je af van pluizig haar? Probeer de Matrix Total Results Mega Sleek producten dan eens een keer uit. Shop ze vandaag nog bij ProBeauty en je hebt ze morgen al in huis! Bij ons shop je altijd super voordelig, maar ook veilig! Betaal je liever achteraf? Geen probleem! Blijf op de hoogte van ProBeauty door ons te volgen op Instagram. Hier ben je altijd als eerste op de hoogte van gave winacties, nieuwe producten en de laatste trends op het gebied van hair & beauty.

Matrix Total Results Mega Sleek Kopen?

Actieve filters