1821 Man Made grit Bar Absolute Mahogany 198 gr

860004542728

Maak kennis met de nieuwe 1821 Man Made Grit Bar Absolute Mahogany 198 gr, een milde, verzorgende zeep die helpt om dode huidcellen te verwijderen en een fris gezicht te onthullen, terwijl hydraterende eigenschappen de dorstige huid stillen. Doordrenkt met hoogwaardige ingrediënten zoals glycerine, quinoa, jojoba en macadamianootolie – zal deze nietdrogende zeep de huid kalmeren en een blijvende frisse indruk achterlaten door het nieuwe mannelijke aroma van Absolute Mahogany.

€ 25,00
Incl. BTW
Voorraadstatus: Voorradig
Op voorraad
Vandaag Voor 21:00 Besteld, Morgen In Huis*

Voor 21.00 uur besteld is morgen in huis*  

Voor 21.00 uur besteld is morgen in huis*

 

Gratis verzending vanaf €35,-

Achteraf betalen is mogelijk  

Achteraf betalen is mogelijk

Omschrijving

1821 Man Made Grit Bar Absolute Mahogany 198 gr

Maak kennis met de nieuwe 1821 Man Made Grit Bar Absolute Mahogany 198 gr, een milde, verzorgende zeep die helpt om dode huidcellen te verwijderen en een fris gezicht te onthullen, terwijl hydraterende eigenschappen de dorstige huid stillen. Doordrenkt met hoogwaardige ingrediënten zoals glycerine, quinoa, jojoba en macadamianootolie – zal deze nietdrogende zeep de huid kalmeren en een blijvende frisse indruk achterlaten door het nieuwe mannelijke aroma van Absolute Mahogany.

Het is tijd voor de moderne man om een exfoliërende ervaring als geen ander te hebben. Exfoliëren is een huidvriendelijke manier om huidcellen van de bovenste huidlaag te verwijderen, ook wel scrubben genoemd.

Over de 1821 Man Made Grit Bar Absolute Mahogany 198 gr:

Exfoliërende, hydraterende zeep Jojoba-parels verwijderen dode huidcellen en ruwe plekjes, waardoor de huid glad en gerevitaliseerd wordt, terwijl een sensationeel schuim de huid verzacht en reinigt Helpt de droge huid van gezicht en lichaam te behandelen De zeep droogt de huid niet uit en geeft een zuiver en zacht gevoel

Gebruiksaanwijzing Masseer de zeep in op een vochtige huid en creëer een luxe schuim, hierna goed afspoelen.

Productdetails
0860004542728
Merk
18.21 Men Made
Hoofdproduct
Huidverzorging
Huidtype
Gemengde Huid