• (Tijdelijk) Niet Leverbaar
White Angel Absolute BIAB Sculpt Gel No4 Nyx 18ml Kopen?
search
 • White Angel Absolute BIAB Sculpt Gel No4 Nyx 18ml Kopen?
 • White Angel Absolute BIAB Sculpt Gel No4 Nyx 18ml Kopen?
 • White Angel Absolute BIAB Sculpt Gel No4 Nyx 18ml Kopen?
 • White Angel Absolute BIAB Sculpt Gel No4 Nyx 18ml Kopen?

White Angel Absolute BIAB Sculpt Gel No4 Nyx 18ml

€ 15,95
Inclusief belasting

White Angel Absolute BIAB Sculpt Gel No4 NYX 18ml. Deze builder in a bottle, Sculpt Gel "Nyx" heeft een mooie dekkende roze kleur.. Werkt snel en gemakkelijk, is zelf nivellerend  en heeft een hoge viscositeit. Voor een mooie natuurlijke uitstraling op de korte nagel, maar ook geschikt om mee te verlengen. Je kunt voor verlengingen kiezen voor tips of sjablonen. Absolute Sculpt Gel zit in een flesje van 18ml. met een fijn kwastje. U kunt hiermee ongeveer van 30 tot 60 setjes plaatsen, afhankelijk van de lengte van de nagel en toegepaste verlenging.

"Nyx" heeft een mooie dekkende roze kleur.

Aantal
(Tijdelijk) Niet Leverbaar

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

White Angel Absolute BIAB Sculpt Gel No4 NYX 18ml

White Angel Absolute BIAB Sculpt Gel No4 NYX 18ml. Deze builder in a bottle, Sculpt Gel "Hebe" heeft een dekkende roze kleur. Werkt snel en gemakkelijk, is zelf nivellerend  en heeft een hoge viscositeit. Voor een mooie natuurlijke uitstraling op de korte nagel, maar ook geschikt om mee te verlengen. Je kunt voor verlengingen kiezen voor tips of sjablonen. Absolute Sculpt Gel zit in een flesje van 18ml. met een fijn kwastje. U kunt hiermee ongeveer van 30 tot 60 setjes plaatsen, afhankelijk van de lengte van de nagel en toegepaste verlenging.

Gebruik:

 1. Prep de natuurlijke nagels.
 2. Duw de nagelriemen voorzichtig naar achteren.
 3. Verwijder de glans laag van de natuurlijke nagels met een White block.
 4. Maak de nagels stofvrij met een stofborstel.
 5. Ontvet de nagels met scrub fresh.
 6. Breng voor een optimale hechting een dun laagje Rubber Base aan en hard deze 30 seconden uit onder de LED lamp of 1,5 - 2 min. onder UV lamp.
 7. Breng de Absolute Sculpt Gel aan op de nagel. Bouw je nagel met het 2e laagje in de vorm die je wenst. Uitharden onder Led Lamp gedurende 60 second tot of 1,5 - 2 min. onder UV lamp.
 8. Verwijder de plaklaag met Cleanser of Alcohol met een nail wipe.
 9. Vijl de nagel in model met de 180 vijl. Maak de nagels stofvrij.
 10. No Wipe Top Coat gelijkmatig en dun aanbrengen op nagels zonder de huid en nagelriem aan te raken. Uitharden onder Led Lamp gedurende 60 second tot of 1,5 - 2 min. onder UV lamp.

BIAB nails zijn geschikt voor iedereen. Werkt snel en gemakkelijk, is zelf leveling en heeft een hoge viscositeit. Voor een mooie natuurlijke uitstraling op de korte nagel, maar ook geschikt om mee te verlengen. Je kunt voor verlengingen kiezen voor tips of sjablonen.

White Angel Absolute BIAB Sculpt Gel No4 NYX 18ml Kopen?

Bij ProBeauty.nl vind je alle Gellex / White Angel producten onder een dak. Shop vandaag nog de White Angel Gellak / Gel Polish, De White Angel Performance Acryl of de White Angel BIAB Builder In A Bottle en wij zorgen dat je het snel in huis hebt.

6013753767780

Datasheet

Inhoud
18 ml
Hoofdproduct
Nagels
Productsoort
Nagel Gel / Gel Nagels
Kleur
Dekkend Roze
Lijn
White Angel BIAB Builder In A Bottle
Merk
White Angel

Specifieke referenties

ean13
6013753767780