• -€ 7,49
  • (Tijdelijk) Niet Leverbaar
Sebastian Re-Shaper Hairspray 400 ml
search
  • Sebastian Re-Shaper Hairspray 400 ml

Sebastian Re-Shaper Hairspray 400 ml

€ 30,00
€ 22,51 € 7,49 korting
Inclusief belasting

Sebastian Form Re-Shaper is een vernieuwende spray die body, glans en veerkracht geeft aan het haar, zonder dat het verzwaar wordt. De Sebastian Re-Shaper is een legendarische haarspray met sterke, langdurige fixatie die ook bij vochtig weer blijft zitten. Na gebruik van deze spray kun je je haar 18 uur lang blijven (her)stylen. De haarspray is makkelijk uit te borstelen. Geschikt voor alle haartypen en voor verschillende doelen. De spray is vrij van parabenen en sulfaten.

Aantal
(Tijdelijk) Niet Leverbaar

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

Sebastian Re-Shaper Hairspray 400 ml

Sebastian Form Re-Shaper is een vernieuwende spray die body, glans en veerkracht geeft aan het haar, zonder dat het verzwaar wordt. De Sebastian Re-Shaper is een legendarische haarspray met sterke, langdurige fixatie die ook bij vochtig weer blijft zitten. Na gebruik van deze spray kun je je haar 18 uur lang blijven (her)stylen. De haarspray is makkelijk uit te borstelen. Geschikt voor alle haartypen en voor verschillende doelen. De spray is vrij van parabenen en sulfaten.

Over de Sebastian Re-Shaper:

  • Elastische textuur voor elke haartextuur of -lengte.
  • Meervoudig gelaagde fixatie die elke gewenste vorm volgt.
  • Vochtbestendig.
  • Uitborstelbare haarspray met sterke fixatie voor alle haartypes.

Gebruiksaanwijzing: Spray op de aanzet van handdoekdroog haar voor een volume boost. Spray over het gehele haar voor een day-to-night hold.

Ingredienten: Alcohol Denat., Dimethyl Ether, Butyl Ester of PVM/MA Copolymer, n-Butyl Alcohol, Aminomethyl Propanol, Glycerin, Parfum, Panthenol, Triethyl Citrate, PEG-12 Dimethicone, Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Amyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Linalool, Benzyl Benzoate, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde

Sebastian Re-Shaper Hairspray 400 ml Kopen?

8005610579429

Datasheet

Inhoud
400 ml
Hoofdproduct
Haarstyling
Productsoort
Haarlak
Haartype
Alle haartypes
Lijn
Sebastian Form
Hold Factor
Strong
Merk
Sebastian Professional

Specifieke referenties

ean13
8005610579429