• (Tijdelijk) Niet Leverbaar
Sebastian Shine Define 200ml
search
  • Sebastian Shine Define 200ml

Sebastian Shine Define 200ml

€ 20,00
Inclusief belasting

Sebastian Shine Define is een glansspray met flexibele hold. Conditioneert, beschermt tegen hitte, geeft een natuurlijke, doorkambare satijnglans en definitie. Deze haarspray met bergkristal-extract geeft een superglans aan je haar en fixeert het flexibel. En de spray doet meer: het verzorgt je haar en beschermt het tegen de hitte van de föhn of stijltang. Makkelijk uit te borstelen.

Aantal
(Tijdelijk) Niet Leverbaar

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

Sebastian Shine Define 200ml

Sebastian Shine Define is een glansspray met flexibele hold. Conditioneert, beschermt tegen hitte, geeft een natuurlijke, doorkambare satijnglans en definitie. Deze haarspray met bergkristal-extract geeft een superglans aan je haar en fixeert het flexibel. En de spray doet meer: het verzorgt je haar en beschermt het tegen de hitte van de föhn of stijltang. Makkelijk uit te borstelen.

Over de Sebastian Shine Define:

  • Professionele glansspray voor alle haartypes.
  • Doorkambare glans versterker met een flexibele fixatie.
  • Bescherming tegen hitte van de hot tools.
  • Bevat bergkristalextract voor een glinsterende glans.
  • Glanzend haar met flexibele fixatie.

Gebruiksaanwijzing: Aanbrengen op droog haar. Het haar verdelen in kleine secties en aanbrengen voor het gebruik van de hot tools. Sprayen op iedere gestylde look voor flexibele hold en glans. Bepaal het hold niveau door extra lagen aan te brengen.

Ingredienten: Alcohol Denat., Aqua/Water/Eau, Butyl Ester of PVM/MA Copolymer, Aminomethyl Propanol, Glycerin, n-Butyl Alcohol, Propylene Glycol, Polysorbate 20, Panthenol, Parfum/Fragrance, PEG-12 Dimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, PEG-75 Lanolin, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Amyl Cinnamal, Sodium PCA, Quartz, Linalool, Sorbic Acid, Potassium Sorbate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Phosphoric Acid, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, BHT, Tocopherol

Sebastian Shine Define 200ml Kopen?

4015600056155

Datasheet

Inhoud
200 ml
Hoofdproduct
Haarstyling
Productsoort
Glansspray
Haarlak Non-Aerosol
Haartype
Alle haartypes
Lijn
Sebastian Trilliance
Hold Factor
Souple
Merk
Sebastian Professional

Specifieke referenties

ean13
4015600056155