• -€ 7,74
Sebastian Texture Maker 150 ml Kopen? ✂️ Probeauty!
search
  • Sebastian Texture Maker 150 ml Kopen? ✂️ Probeauty!

Sebastian Texture Maker 150 ml

€ 30,99
€ 23,25 € 7,74 korting
Inclusief belasting Op Zo. t/m Do. Besteld Voor 23:59, Morgen In Huis* (Vrij. voor 17:00)

Sebastian Texture Maker is een non-aerosol haarspray die het haar meer textuur geeft. De haarspray zorgt ervoor dat je haar een veelzijdige en bewerkbare textuur krijgt. Sebastian Texture Maker heeft een medium hold en geeft een perfecte matte look. De veelzijdige haarspray is geschikt om elke gewenste haarstijl mee te creëren. Sebastian Texture Maker is vrij van SLS, sulfaten en parabenen.

Aantal
Op Voorraad

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

Sebastian Texture Maker 150 ml

Sebastian Texture Maker is een non-aerosol haarspray die het haar meer textuur geeft. De haarspray zorgt ervoor dat je haar een veelzijdige en bewerkbare textuur krijgt. Sebastian Texture Maker heeft een medium hold en geeft een perfecte matte look. De veelzijdige haarspray is geschikt om elke gewenste haarstijl mee te creëren. Sebastian Texture Maker is vrij van SLS, sulfaten en parabenen.

Gebruik: voor het föhnen in nat haar sprayen voor extra hold en een warrige textuur. Nevelen over droog haar en met de handen kneden voor extreme, bewerkbare textuur.

Over de Sebastian Texture Maker :

  • Non-aerosol haarspray
  • Geeft bewerkbare textuur
  • De perfecte matte look
  • Medium hold
  • Vrij van SLS, sulfaten en parabenen

Ingredienten: Aqua/Water/Eau, Alcohol Denat., Sodium Chloride, Magnesium Sulfate, Sorbitol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PVP, Panthenol, Parfum/Fragrance, Citric Acid, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Citronellol, Benzyl Benzoate, Geraniol, Limonene, Polyaminopropyl Biguanide

8005610581040

Datasheet

Inhoud
150 ml
Hoofdproduct
Haarstyling
Productsoort
Spray
Lijn
Sebastian Form
Hold Factor
Medium
Merk
Sebastian Professional

Specifieke referenties

ean13
8005610581040