• -€ 1,96
  • (Tijdelijk) Niet Leverbaar
Reuzel Extreme Hold Matte Pig 113 gr
search
  • Reuzel Extreme Hold Matte Pig 113 gr
  • Reuzel Extreme Hold Matte Pig 113 gr

Reuzel Extreme Hold Matte Pig 113 gr

€ 19,95
€ 17,99 € 1,96 korting
Inclusief belasting

Pommade op waterbasis met een extreem krachtige hold en een matte finish! Deze Reuzel Extreme Hold Matte Pomade is de sterkste Reuzel pommade uit het gamma. Het product werkt ideaal op dun tot dik haar (veelzijdig dus) en is ideaal om droge, rommelige looks te creëren. Het geeft zelfs volume, volheid en definitie aan het haar! En dankzij de formule op waterbasis was je de Reuzel Extreme Hold Matte Pomade gemakkelijk uit je haar!

Aantal
(Tijdelijk) Niet Leverbaar

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

Reuzel Extreme Hold Matte Pig 113 gr

Pommade op waterbasis met een extreem krachtige hold en een matte finish! Deze Reuzel Extreme Hold Matte Pomade is de sterkste Reuzel pommade uit het gamma. Het product werkt ideaal op dun tot dik haar (veelzijdig dus) en is ideaal om droge, rommelige looks te creëren. Het geeft zelfs volume, volheid en definitie aan het haar! En dankzij de formule op waterbasis was je de Reuzel Extreme Hold Matte Pomade gemakkelijk uit je haar! Reuzel Extreme Hold Matte Pomade Ingrediënten: Dit product biedt niet alleen stylingvoordelen, maar verzorgt je haar ook. Dat is de te danken aan onderstaande ingrediënten: Quinoa: Proteïne dat het haar opvult en de elasticiteit verbetert. Aloe Vera: Verzorgt hydratatie waardoor je haar sterker wordt. Vitamine E: Antioxidant die je haar beschermt tegen vrije radicalen.

Gebruiksaanwijzing Breng een kleine hoeveelheid aan op je handpalmen. Verdeel over je handen en breng vervolgens aan in je haar. Begin bij de kruin en werk langzaam naar voren toe. Je kunt dit product op droog en handdoekdroog haar gebruiken.

Reuzel Extreme Hold Matte Pig 113 gr Kopen?

852968008310

Datasheet

Inhoud
113 gr
Hoofdproduct
Haarstyling
Productsoort
Pomade
Haartype
Alle haartypes
Merk
Reuzel

Specifieke referenties

ean13
0852968008310