• -€ 2,16

Refectocil Wenkbrauw Wimper Verf Natural Brown Nr-3 15 ml

9003877057307

Refectocil Wenkbrauw Wimper Verf Natural Brown Nr-3 15 ml geeft bij maximaal 10 minuten een goed dekkende, wekenlang houdbare tint die licht en waterbestendig is met het beste resultaat bij toepassing van 3% waterstofperoxide. Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk middelpunt van het gezicht! Het is dan ook belangrijk dat ze er goed en verzorgd uitzien.  

30% Voordeel
€ 7,11
€ 4,95
Incl. BTW
Voorraadstatus: Zeer Ruim Voorradig
Op voorraad

Voor 21.00 uur besteld is morgen in huis*  

Voor 21.00 uur besteld is morgen in huis*

 

Gratis verzending vanaf €35,-

Achteraf betalen is mogelijk  

Achteraf betalen is mogelijk

Omschrijving

Refectocil Wenkbrauw Wimper Verf Natural Brown Nr-3 15 ml geeft bij maximaal 10 minuten een goed dekkende, wekenlang houdbare tint die licht en waterbestendig is met het beste resultaat bij toepassing van 3% waterstofperoxide.Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk middelpunt van het gezicht! Het is dan ook belangrijk dat ze er goed en verzorgd uitzien.  

Gebruik: Reinig de wimpers/wenkbrauwen voor het verven. Breng de verf aan met de bijgeleverde application stick. Laat het 2 minuten intrekken. Verwijder de verf.

Let op! Je kunt RefectoCil wimper & wenkbrauw verf onderling mengen om je creativiteit op de som te stellen! De enige kleur die niet gemengd kan worden is 0 Blond. Je kunt 0 Blond wél gebruiken om wimpers en wenkbrauwen op te lichten en vervolgens in te kleuren met een andere kleur. Hierdoor zul je een nóg mooier resultaat realiseren!

Let op! Alle kleuren kun je alleen gebruiken in combinatie met de RefectoCil Oxcidant 3% óf de RefectoCil Creme Oxidant 3%. Behalve Nr. 0, deze kleur kan alleen worden gebruikt met de RefectoCil Creme Oxidant 3%.

Extra Tip: Voor een intensiever kleureffect eerst met RefectoCil nr. 0 blond lichter maken!

Productdetails
Merk
Refectocil
Inhoud
15 ml
Hoofdproduct
Beauty
Productsoort
Wimper - Wenkbrauw Verf
Kleur
Bruin
Bijlagen

Downloaden