• -€ 9,90
Redken Extreme Bleach Recovery Lamellar Water 200 ml Kopen?
search
  • Redken Extreme Bleach Recovery Lamellar Water 200 ml Kopen?

Redken Extreme Bleach Recovery Lamellar Water 200 ml

€ 39,60
€ 29,70 € 9,90 korting
Inclusief belasting Op Zo. t/m Do. Besteld Voor 23:59, Morgen In Huis* (Vrij. voor 17:00)

De Redken Extreme Bleach Recovery Lamellar Water Treatment 200ml is een herstellende behandeling voor gebleekt, geblondeerd en beschadigd haar. De treatment makt het haar soepel en zacht en herstelt schade ten gevolge van bleken. Geblondeerd haar is vaak extra kwetsbaar en stug, dit treatment maakt dat haar weer levendig en soepel. De producten van Redken Extreme Bleach Recovery zijn speciaal gemaakt om aan de behoeften van gebleekt en geblondeerd haar te voldoen. De Redken Extreme Bleach Recovery Lamellar Water bevat Cica, dit hoogwaardige ingrediënt wikkelt zich om de vezel heen en vult poreuze delen in waardoor het haar gladder, soepeler en beter handelbaar is. De shampoo is ook geschikt voor gekleurd en ontkleurd haar.

Aantal
Laatste items in voorraad

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

Redken Extreme Bleach Recovery Lamellar Water 200ml

De Redken Extreme Bleach Recovery Lamellar Water Treatment 200ml is een herstellende behandeling voor gebleekt, geblondeerd en beschadigd haar. De treatment makt het haar soepel en zacht en herstelt schade ten gevolge van bleken. Geblondeerd haar is vaak extra kwetsbaar en stug, dit treatment maakt dat haar weer levendig en soepel. De producten van Redken Extreme Bleach Recovery zijn speciaal gemaakt om aan de behoeften van gebleekt en geblondeerd haar te voldoen. De Redken Extreme Bleach Recovery Lamellar Water bevat Cica, dit hoogwaardige ingrediënt wikkelt zich om de vezel heen en vult poreuze delen in waardoor het haar gladder, soepeler en beter handelbaar is. De shampoo is ook geschikt voor gekleurd en ontkleurd haar.

Over de Redken Extreme Bleach Recovery Lamellar Water 200ml:

  • Voor gebleekt haar.
  • Verzacht het haar.
  • Maakt het haar weer soepel.
  • Voor kwetsbaar haar.
  • Bevat Cica.
  • Milde formule.
  • Voor beschadigd haar.
  • Gaat stug haar tegen.
  • Voor beschadigd blond haar.

Gebruik: Reinig allereerst het haar, bij voorkeur gebruik je de Redken Extreme Bleach Recovery Shampoo. Breng vervolgens, afhankelijk van de haarlengte, 1 tot 4 doses aan van de Redken Extreme Bleach Recovery Lamellar Water Treatment. Een dosis is 10ml, op de verpakking staan doseringstekens aangegeven. Masseer de treatment in tot het schuimt en spoel het vervolgens uit.

Resultaat: Na gebruik van de Redken Extreme Bleach Recovery Lamellar Water Treatment voelt het haar zacht en verzorgd aan. Het haar is soepel en handelbaar en schade van bleken en blonderen wordt hersteld.

Tip! Voor het beste resultaat combineer je de Redken Extreme Bleach Recovery Lamellar Water Treatment met de andere producten uit de Redken Extreme Bleach Recovery lijn. Zo is er een verzorgende shampoo voor gebleekt, beschadigd haar en een voedende leave-in crème.

Redken Extreme Bleach Recovery Lamellar Water 200 ml Kopen?

Ontdek de Redken Extreme lijn bij ProBeauty.nl, en laat je overtuigen door de kracht van Redken. Shop vandaag nog, en wij zorgen dat je het snel in huis hebt!

884486456168

Datasheet

Inhoud
200 ml
Hoofdproduct
Haarverzorging
Productsoort
Treatment
Haartype
Beschadigd haar
Lijn
Extreme
Merk
Redken

Specifieke referenties

ean13
0884486456168