Helen Seward P3K Keratine Treatment 500 ml
search
  • Helen Seward P3K Keratine Treatment 500 ml

Helen Seward P3K Keratine Treatment 500 ml

De Helen Seward P3K keratine treatment 500 ml is stap 2 uit de Helen Seward KERATIN_P3K natuurlijke keratine behandeling. Keratine behandeling haar: gladder haar tot 8 weken. KERATIN_P3K is een langdurige professionele gladmakende behandeling die kroeshaar of te volumineus haar transformeert in natuurlijk steiler en gladder haar. 

Inwerktijden: Gekleurd en behandeld haar: 5 tot 10 minuten intrekken, natuurlijk haar: 10 tot 15 minuten intrekken, natuurlijk dik en erg resistent haar: 20 tot 25 minuten intrekken. Let op: het aanbrengen en verdelen van de vloeistof mag niet langer dan 5 minuten duren!

Een keratine behandeling zonder formaldehyde

Aantal

Alleen voor klanten in Nederland

Maak een ACCOUNT aan of LOGGIN om te bestellen

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

Helen Seward P3K keratine treatment 500 ml

De P3K Keratine Treatment is stap 2 uit de keratine behandeling. Het is een salon behandeling die het haar glad en steil maakt. De gladmakende keratine treatment met revolutionaire anti pluis formule is verrijkt met almond butter en speciale haar molecule kalibreer techniek. Het is een keratine behandeling zonder formaldehyde.

Keratine behandeling haar: stap 2 Keratine Treatment

Gebruik: Dik of lang haar kun je het beste in secties verdelen en stapsgewijs de treatment toepassen. Begin in de nek en werkt omhoog. Breng de Keratine Treatment gelijkmatig aan met een kwast en verdeel het met een grove kam. Let op: het aanbrengen en verdelen van de vloeistof mag niet langer dan 5 minuten duren! Wanneer de vloeistof op het hele haar is aangebracht (binnen de die 5 minuten), leg je een folie over het haar en laat je de Keratine Treatment intrekken. Inwerktijd is afhankelijk van het haar. Vervolgens goed uitspoelen met lauwwarm water en doorgaan met stap 3.

Inwerktijden:

  • Gekleurd en behandeld haar: 5 tot 10 minuten intrekken
  • Natuurlijk haar: 10 tot 15 minuten intrekken
  • Natuurlijk dik en erg resistent haar: 20 tot 25 minuten intrekken.

› Bekijk in de Instructievideo KERATIN_P3K Treatment hoe je alle stappen van de keratine behandeling uitvoert. De video is in het Engels. 

Keratine behandeling voor en na

Het haar is na de keratine behandeling glad, vol en zacht. De effecten van de P3K Keratine behandeling zijn 8 weken zichtbaar zijn. Het haar is gladder en het reduceert de droog en styling tijd tot wel 50%. Op zoek naar een voorbeeld van het resultaat van een keratine behandeling? De instructievideo eindigt met een keratine before and after (bij 5:45 minuten).

Natuurlijke Keratine behandeling KERATIN_P3K:

Welke shampoo na keratine behandeling?

Verzorging na keratine behandeling: Gebruik na de keratine behandeling thuis de keratine shampoo en keratine conditioner om de haar behandeling te onderhouden voor een langdurige steil en anti frizz effect. Gebruik ook het Finalizing Serum voor maximale hittebescherming en beter glijden van de stijltang.

Helen Seward P3K keratine treatment 500 ml kopen?

Log in en bestel. Maak eenvoudig een account aan en bestel onze professionele Helen Seward producten. Heb je vragen of advies nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar!

  • Inhoud: 500 ml
  • Haartype: voor kroeshaar, voor te volumineus haar, voor pluizig haar.
  • Resultaat: steil, zacht en glanzend haar
  • Ingrediënten: Keratine en almond butter. Met speciale haar molecule kalibreer techniek. Zonder formaldehyde.
8011172009724

Datasheet

Hoofdproduct
Haarverzorging
Exclusief Voor Salons
Professional Line
Merk
Helen Seward

Specifieke referenties

ean13
8011172009724