• -€ 10,04
Nioxin Trial Kit System 4 Kit
search
  • Nioxin Trial Kit System 4 Kit

Nioxin Trial Kit System 4 Kit

€ 39,99
€ 29,95 € 10,04 korting
Inclusief belasting Op Zo. t/m Vr. Besteld Voor 23:59, Morgen In Huis*

Complete professionele verdikkingsbehandeling voor gekleurd, zichtbaar dunner wordend haar. Krijg voller en dikker uitziend haar met de innovatieve Nioxin System 4 Trial Kit, speciaal ontwikkeld voor gekleurd, dunner wordend haar. Deze set van 3 haarverzorgingsproducten helpt het haar en de hoofdhuid te reinigen, optimaliseren en behandelen en zorgt voor dikker en voller uitziend haar met een gezonde glans.

Aantal
Laatste items in voorraad

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

Nioxin Trial Kit System 4 Kit

Complete professionele verdikkingsbehandeling voor gekleurd, zichtbaar dunner wordend haar. Krijg voller en dikker uitziend haar met de innovatieve Nioxin System 4 Trial Kit, speciaal ontwikkeld voor gekleurd, dunner wordend haar. Deze set van 3 haarverzorgingsproducten helpt het haar en de hoofdhuid te reinigen, optimaliseren en behandelen en zorgt voor dikker en voller uitziend haar met een gezonde glans. De Nioxin System 4 Trial Kit bestaat uit drie stappen om de perfecte basis voor dikker, voller uitziend haar te leggen: Nioxin System 4 Shampoo (150 ml): helpt talg, vetten en vuil te verwijderen van de hoofdhuid en het haar. Nioxin System 4 Conditioner (150 ml): helpt het haar veerkrachtiger te maken en de vochtbalans onder controle te houden. Nioxin System 4 Treatment (50 ml): zorgt voor een frisse hoofdhuidomgeving. De Nioxin #4 Trial Kit staat ook wel bekend als de Nioxin #4 Starter Kit.

Gebruiksaanwijzing Zorg dat je haar en hoofdhuid vochtig zijn. Breng de shampoo gelijkmatig aan. Masseer daarna in en laat 1 minuut opschuimen. Spoel daarna goed uit. Verwijder het overtollige water en breng de conditioner aan. Breng aan op zowel de hoofdhuid als het haar. Laat 1 tot 3 minuten inwerken. Spoel daarna goed uit. Schud de treatment goed voor gebruik. Breng deze daarna gelijkmatig over de schone hoofdhuid. Masseer eventueel in met je vingertoppen. Spoel niet uit! Let op: dit product kan tijdelijk roodheid veroorzaken, maar dat trekt na circa 20 minuten weg.

Nioxin Trial Kit System 4 Kit Kopen?

3614227273092

Datasheet

Inhoud
Complete Kit
Hoofdproduct
Haarverzorging
Productsoort
Conditioner
Shampoo
Treatment
Haartype
Dunner wordend haar
Gekleurd haar
Merk
Nioxin

Specifieke referenties

ean13
3614227273092