• -€ 6,04
Nioxin Scalp Recovery Cleanser Shampoo 200 ml
search
  • Nioxin Scalp Recovery Cleanser Shampoo 200 ml

Nioxin Scalp Recovery Cleanser Shampoo 200 ml

€ 23,49
€ 17,45 € 6,04 korting
Inclusief belasting Gemiddelde Levertijd: +/-5 Werkdagen

De Nioxin Scalp Recovery Pyrithione Zinc Medicating Cleanser is een antiroosshampoo met pyrithionzink die de symptomen van roos helpt verlichten, zoals jeuk en schilfers. Laat roos je geen stress bezorgen! Ontdek het Nioxin Scalp Recovery antiroossysteem om je hoofdhuid te ontstressen. Het nieuwe Scalp Recovery systeem met de NioDerma technologie bevat pyrithionzink em groene thee extract. Pyrithionzink heeft een brede schimmelwerende en antibacteriële werking.

Aantal
Tijdelijk niet voorradig, wel bestelbaar

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

Nioxin Scalp Recovery Cleanser Shampoo 200 ml

De Nioxin Scalp Recovery Pyrithione Zinc Medicating Cleanser is een antiroosshampoo met pyrithionzink die de symptomen van roos helpt verlichten, zoals jeuk en schilfers. Laat roos je geen stress bezorgen! Ontdek het Nioxin Scalp Recovery antiroossysteem om je hoofdhuid te ontstressen. Het nieuwe Scalp Recovery systeem met de NioDerma technologie bevat pyrithionzink em groene thee extract. Pyrithionzink heeft een brede schimmelwerende en antibacteriële werking. Groene thee extract is rijk aan antioxidanten die het haar versterken en revitaliseren. Het unieke systeem reinigt jouw hoofdhuid behoedzaam en helpt zijn natuurlijke balans te herstellen.

Gebruiksaanwijzing van de Nioxin Scalp Recovery Pyrithione Zinc Medicating Cleanser: Gebruik vooraf de Nioxin Scalp Recovery Purifying Exfoliator voor een optimale reiniging van de hoofdhuid. Gebruik een kleine hoeveelheid shampoo op vochtig haar en masseer goed in de hoofdhuid. Laat 3-5 minuten inwerken. Spoel grondig uit. Gebruik voor een optimaal resultaat ook de andere producten uit de Nioxin Scalp Recovery lijn.

Nioxin Scalp Recovery Cleanser Shampoo 200 ml Kopen?

3614226742322

Datasheet

Inhoud
200 ml
Hoofdproduct
Haarverzorging
Productsoort
Shampoo
Merk
Nioxin

Specifieke referenties

ean13
3614226742322