• -€ 15,00
  • (Tijdelijk) Niet Leverbaar
Max Pro steam+ By Mohi stijltang
search
  • Max Pro steam+ By Mohi stijltang
  • Max Pro steam+ By Mohi stijltang
  • Max Pro steam+ By Mohi stijltang

Max Pro steam+ By Mohi stijltang

€ 149,96
€ 134,96 € 15,00 korting
Inclusief belasting

Max Pro Steam by MOHI Stijltang is een fijne stijltang die het haar in model brengt met behulp van stoom. De stijltang heeft 100% flexibele 1.25 inch titanium platen waardoor het haar niet kan worden beschadigd.

Aantal
(Tijdelijk) Niet Leverbaar

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

Max Pro Steam+ by MOHI Stijltang

Max Pro Steam by MOHI Stijltang is een fijne stijltang die het haar in model brengt met behulp van stoom. De stijltang heeft 100% flexibele 1.25 inch titanium platen waardoor het haar niet kan worden beschadigd. Daarnaast werkt het op stoom en water in combinatie met het MOHI serum dat erbij wordt geleverd. Hierdoor wordt het haar op een veilige manier gestyled, wordt het haar zijdezacht en kan het genieten van een prachtige natuurlijke glans. Max Pro Steam by MOHI Stijltang produceert negatieve ionen waardoor het haar niet langer statisch zal zijn en pluis al snel verleden tijd is. De stijltang is in het bezit van een LCD-display waardoor de temperatuur handmatig kan worden ingesteld en kan worden afgelezen van het display. De temperatuur kan worden ingesteld tussen de 150 en 230 graden celcius waardoor de stijltang geschikt is voor ieder haartype. Door de veelzijdigheid van de tool, kan de stijltang ook worden gebruikt om het haar te krullen of een mooie slag te geven. Max Pro Steam by MOHI Stijltang heeft tevens een automatische shut-off functie waardoor de stijltang zich automatisch uitschakelt wanneer deze 60 minuten niet is gebruikt. De stijltang is in het bezit van een dual voltage waardoor de tool kan worden gebruikt in het buitenland en heeft tevens een 2,5 meter lange snoer.

  • Stoom stijltang met 100% titanium platen
  • Bevat MOHI serum
  • Temperatuur instelbaarop LCD-display van 150 tot 230 graden celcius
  • Automatische shut-off functie en dual voltage 

Gebruik:

Voordat het haar wordt gestyled, is het belangrijk dat het haar schoon, droog en vrij van klitten is. Stel de Max Pro Steam by MOHI in op de gewenste temperatuur en laat de stijltang opwarmen. Neem vervolgens een pluk haar en breng deze aan tussen de platen van de stijltang. Style vervolgens het haar naar wens. Herhaal dit totdat het haar naar wens is gestyled. 

Resultaat:

Max Pro Steam by MOHI zal het haar prachtig steil of krullend maken. Daarnaast kan het haar ook genieten van een prachtige glans en zal het heerlijk zacht aanvoelen. Tevens zal het haar niet langer pluizen of kroezen. 

Max Pro Steam+ by MOHI Stijltang Kopen?

8718781860912

Datasheet

Hoofdproduct
Haartools
Productsoort
Stijltang
Kleur
Zwart
Maat
1,25 Inch
Lengte snoer
3,0 meter
Ionische Technology
Ja
Voltage
Dual Voltage (Werkt wereldwijd)
Materiaal
Titanium Coating
Flexibele Platen
Ja
Merk
Max Pro

Specifieke referenties

ean13
8718781860912