• -€ 2,20
Max Pro Ceramic Radial 43 mm
search
  • Max Pro Ceramic Radial 43 mm

Max Pro Ceramic Radial 43 mm

€ 22,00
€ 19,80 € 2,20 korting
Inclusief belasting Gemiddelde Levertijd: +/-5 Werkdagen

De Max Pro Ceramic Radial Brush 43mm is ideaal voor het creëren van krullen en volume in kort tot midden lang haar zonder het te beschadigen. De föhnborstel is voorzien van een keramisch toermalijn en heeft een ionische werking.

Aantal
Tijdelijk niet voorradig, wel bestelbaar

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

Max Pro Ceramic Radial 43 mm

De Max Pro Ceramic Radial Brush 43mm is ideaal voor het creëren van krullen en volume in kort tot midden lang haar zonder het te beschadigen. De föhnborstel is voorzien van een keramisch toermalijn en heeft een ionische werking. Dit betekent dat er een goede warmte begeleiding is en het haar volume krijgt van de hoofdhuid tot de puntjes. Verder zijn de borstelharen gemaakt van ABS waardoor de borstel beter bestendig is tegen de hitte dan andere föhnborstels. Tijdens het borstelen wordt het haar behandeld met toermalijn, dit zorgt ervoor dat het haar meer glans krijgt en statische opbouw wordt voorkomen. Door de geplisseerde borstelharen heb je een betere grip op het haar. Verder zorgen de gepolijste uiteinden van de borstelharen ervoor dat beschadiging wordt voorkomen en het geeft een zacht effect op de hoofdhuid en het haar. De speciale nanotechnologie geeft een extra glans en elimineert 99 procent van de bacteriën.

  • Voorzien van keramisch toermalijn
  • Diameter van 43mm
  • ABS borstelhaar
  • Beter grip op het haar
  • Gepolijste uiteinden van de borstelhaar
  • Extra glans
  • Elimineert 99% van de bacteriën

Gebruik

Gebruik de Max Pro Ceramic Radial Brush 43mm voor het creëren van stevige krullen. Rol een pluk haar om de borstel en gebruik de föhn om het op te warmen. Houd dit een paar tellen vast en rol het haar voorzichtig van de borstel. Herhaal dit proces tot het gewenste resultaat.

Max Pro Ceramic Radial 43 mm Kopen?

8718781860370

Datasheet

Hoofdproduct
Haartools
Productsoort
Borstel
Kleur
Zwart
Ionische Technology
Ja
Dikte / Diameter
43 mm
Merk
Max Pro

Specifieke referenties

ean13
8718781860370