• -€ 10,00
Max Pro NEO Haardroger Kopen? ✂️ Probeauty!
search
  • Max Pro NEO Haardroger Kopen? ✂️ Probeauty!
  • Max Pro NEO Haardroger Kopen? ✂️ Probeauty!

Max Pro NEO Haardroger

€ 249,95
€ 239,95 € 10,00 korting
Inclusief belasting Op Zo. t/m Do. Besteld Voor 23:59, Morgen In Huis* (Vrij. voor 17:00)

Deze professionele föhn, van Max Pro. Maakt gebruik van de nieuwste revolutionaire technologie en tilt het föhnen van het haar naar nog een hoger niveau. Met zijn LED interface stel je met alle gemak de juiste temperatuur en blaassnelheden in. Daarnaast is Max Pro NEO föhn met borstelloze elektromotor en 2100W perfect voor professioneel gebruik. Daarmee blaast deze föhn een indrukwekkende 16 liter lucht per seconde. Dit zorgt ervoor dat de droogtijd tot 3 keer wordt versneld in vergelijking met de traditionele haardrogers, prestaties worden verhoogd en de levensduur van de motor wordt verlengd.

Aantal
Op Voorraad

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

Max Pro NEO Haardroger 2100Watt

Deze professionele föhn, van Max Pro. Maakt gebruik van de nieuwste revolutionaire technologie en tilt het föhnen van het haar naar nog een hoger niveau. Met zijn LED interface stel je met alle gemak de juiste temperatuur en blaassnelheden in. Daarnaast is Max Pro NEO föhn met borstelloze elektromotor en 2100W perfect voor professioneel gebruik. Daarmee blaast deze föhn een indrukwekkende 16 liter lucht per seconde. Dit zorgt ervoor dat de droogtijd tot 3 keer wordt versneld in vergelijking met de traditionele haardrogers, prestaties worden verhoogd en de levensduur van de motor wordt verlengd.

De Max Pro NEO föhn wordt standaard meegeleverd met een diffuser en maar liefst twee blaasmonden (93mm en 63mm). De mondstukken drogen en stylen het haar door middel van een zachte, brede luchtstroom. De diffuser daarentegen verspreidt de lucht gelijkmatig rond het haar zodat er mooie, pluisvrije krullen ontstaan.

Onderhoud:

Om zo lang mogelijk van de Max Pro NEO hairdryer te genieten is het goed onderhouden een onmisbaar stap. Door de Max Pro NEO föhn regelmatig te onderhouden haal jij het meeste uit de föhn. Daarom beschikt de Max Pro NEO föhn tot een zelf reinigen functie.

Lees hieronder hoe jij de zelfreiniging functie van de NEO föhn aanzet:

1.Zet de föhn aan en uit.

2.Haal de filter aan de achterkant er af.

3.Druk op de coolshot en de temperatuur knop tegelijkertijd in.

4.Na een paar seconden blaast de föhn automatisch terug en dan stopt het weer automatisch.

Voordelig Max Pro NEO Haardroger 2100Watt Kopen?

Shop vandaag nog de Max Pro NEO Fohn bij probeauty.nl en wij zorgen dat het snel in huis hebt! Koop ook andere producten van Max Pro zoals de Max Pro Twist 25 mm of de Max Pro Infinity

8718781860790

Datasheet

Hoofdproduct
Haartools
Productsoort
Haardroger
Vermogen
2100 Watt
Lengte snoer
3,0 meter
Ionische Technology
Ja
Koude Lucht Stand
Ja
Type / SKU
MXPRO086
Merk
Max Pro

Specifieke referenties

ean13
8718781860790