• -€ 10,00

Max Pro Keratin Shine straightener

8718781860653

De Max Pro Keratin Shine is de perfecte oplossing voor mooi glanzend en verzorgd stijl haar. Creëer een glanzende, gladde en pluisvrije look met de Max Pro Keratin shine stijltang. De titanium platen zijn extra breed en ideaal voor wat dikker en/of langer haar. Deze innovatieve stijltang heeft verschillende warmtestanden. Deze variëren tussen de 100°C en 230°C. De naam van de stijltang zegt het misschien al, maar deze stijltang is zeker ook geschikt voor keratine, botox en proteïne behandelingen, dit omdat de platen van de stijltang volledig sluiten. Op deze manier wordt het product perfect in het haar geperst en behoud je nog de kwaliteit die het haar verdient.

9% Voordeel
€ 109,95
€ 99,95
Incl. BTW
Voorraadstatus: (Tijdelijk) Uitverkocht
(Tijdelijk) Uitverkocht

Voor 21.00 uur besteld is morgen in huis*  

Voor 21.00 uur besteld is morgen in huis*

 

Gratis verzending vanaf €35,-

Achteraf betalen is mogelijk  

Achteraf betalen is mogelijk

Omschrijving

Max Pro Keratin Shine Straightener

De Max Pro Keratin Shine is de perfecte oplossing voor mooi glanzend en verzorgd stijl haar. Creëer een glanzende, gladde en pluisvrije look met de Max Pro Keratin shine stijltang. De titanium platen zijn extra breed en ideaal voor wat dikker en/of langer haar. Deze innovatieve stijltang heeft verschillende warmtestanden. Deze variëren tussen de 100°C en 230°C. De naam van de stijltang zegt het misschien al, maar deze stijltang is zeker ook geschikt voor keratine, botox en proteïne behandelingen, dit omdat de platen van de stijltang volledig sluiten. Op deze manier wordt het product perfect in het haar geperst en behoud je nog de kwaliteit die het haar verdient.

Over de Max Pro Keratin Shine:

  • Temperatuur: 100C.-230C.
  • Opwarm tijd: 8Sec.
  • Automatisch Uitschakeling: ja
  • Breedte: 25mm
  • Lengte: 1 Inch

Gebruik:

1. Zorg er altijd voor dat je haar helemaal schoon en droog is voordat je de stijltang gebruikt.

2. Zorg ervoor dat er geen water op de vloer of op andere oppervlakken in de buurt van de uitlaat of de haarstylingtool ligt.

3. Steek de stekker van de stijltang in het stopcontact. De stijltang kan een gepolariseerde plug hebben, waarvan de ene pen breder is dan de andere. Als dit het geval is, past deze stekker alleen in een stopcontact als deze correct is geplaatst. Als de stekker niet in een stopcontact past, zorg er dan voor dat u de grote pen in het juiste gat steekt. Als u de stekker niet zonder problemen kunt aansluiten, neem dan contact op met een elektricien; probeer nooit de stekker met geweld in een stopcontact te steken.

4. Steek de stekker van de stylingtool in een stopcontact en druk op de "ON / OFF" knop aan de binnenkant van de handgreep totdat de temperatuur op het display wordt weergegeven.

5] De haarstylingtool wordt onmiddellijk erg heet, maar het duurt ongeveer 40 seconden voordat deze een optimale gelijkmatige warmteverdeling heeft.

6. De haarstylingtool wordt erg heet, dus zorg ervoor dat deze niet in aanmerking komt met de huid.

7. Laat uw haar afkoelen voordat u het aanraakt of borstelt.

8. Schakel na het stylen van je haar de haarstylingtool uit door de schakelaar aan de binnenkant in de "OFF" stand te zetten, trek de stekker uit het stopcontact en laat de haarstylingtool volledig afkoelen op een hittebestendig oppervlak voordat je het opbergt. Laat de stylingtool nooit in het stopcontact zitten of ingeschakeld staan als u er niet bent.

Max Pro Keratin Shine Straightener Kopen?

Productdetails
8718781860653
Merk
Max Pro
Hoofdproduct
Haartools
Productsoort
Stijltang
Haartype
Alle haartypes
Kleur
Zwart
Lengte snoer
2,3 meter
Ionische Technology
Ja
Draadloos
Nee
Voltage
Dual Voltage (Werkt wereldwijd)
Materiaal
Titanium Coating