Filteren op

Selections

Selections

Matrix Total Results Miracles

Matrix Total Results Miracles

Wil jij verschillende dingen doen met je haar, zoals: ervoor zorgen dat je haar optimaal herstelt? Of ervoor zorgen dat je haar gevoed wordt en het weer een mooie glans krijgt? Zoek niet verder! Matrix heeft een multitasking product ontwikkeld dat voor verschillende voordelen zorgt; de Matrix Total Results Miracles.

Voor wie is Matrix Total Results Miracles bedoeld?

Matrix Total Results Miracles is bedoeld voor iedereen wiens haar wel een opfrisbeurt kan gebruiken. Dit product vermindert het afbreken van het haar, gaat haaruitval tegen en herstelt beschadigde, zwakke en kwetsbare lokken. Daarnaast zorgt Miracles er ook voor dat het haar tegen hitte bestendig is en zorgt het voor een mooie glans. Ook vermindert Miracles droog haar door het optimaal gehydrateerd te houden. Dit multitasking product mag niet in jouw collectie ontbreken!

Multitasking product

De Miracles productlijn bestaat uit één product, de multitasker die het allemaal waar maakt. De Matrix Total Results Miracle Creator voedt en herstelt beschadigd, zwak en kwetsbaar haar. Dit product ontwart het haar en geeft het weer een prachtige glans. Het haar wordt weer gezond en veerkrachtig! Mocht je graag extra glans in je haar willen dan wordt Matrix High Amplifi Shine Rinse aangeraden uit de High Amplify lijn. Dit is een soort conditioner die zorgt voor een mooie glans in het haar. De High Amplify Hairspray zorgt ervoor dat jou haar gedurende dag stevig, maar flexibel in model blijft.

Bestel Matrix Total Results Miracles online bij ProBeauty

Shop de producten vandaag nog bij ProBeauty en je hebt ze morgen al in huis! Bij ons shop en betaal je altijd veilig en ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Volg je ons al op Instagram? Hier blijf je altijd op de hoogte van het laatste hair & beauty nieuws!

Matrix Total Results Miracles Kopen?

Actieve filters