• -€ 5,59
Sebastian Twisted Curl Reviver Spray 100 ml
search
  • Sebastian Twisted Curl Reviver Spray 100 ml

Sebastian Twisted Curl Reviver Spray 100 ml

€ 22,49
€ 16,90 € 5,59 korting
Inclusief belasting Op Zo. t/m Do. Besteld Voor 23:59, Morgen In Huis* (Vrij. voor 17:00)

Sebastian Twisted Curl Reviver Spray is een Krul activator spray waarmee je krullen onmiddellijk een nieuw leven in blaast! Heb je geen zin om na een lange nacht je krullen helemaal opnieuw te stylen? Dat hoeft ook niet! Met de Sebastian Twisted Curl Reviver Spray blaas je je krullen eenvoudig een nieuw leven in! Deze lichtgewicht spray her-activeert de vorm van de krul, verzorgt een sublieme definitie en houdt je krullen gedurende de dag pluisvrij!

Aantal
Op Voorraad

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

Sebastian Twisted Curl Reviver Spray 100 ml

Sebastian Twisted Curl Reviver Spray is een Krul activator spray waarmee je krullen onmiddellijk een nieuw leven in blaast! Heb je geen zin om na een lange nacht je krullen helemaal opnieuw te stylen? Dat hoeft ook niet! Met de Sebastian Twisted Curl Reviver Spray blaas je je krullen eenvoudig een nieuw leven in! Deze lichtgewicht spray her-activeert de vorm van de krul, verzorgt een sublieme definitie en houdt je krullen gedurende de dag pluisvrij!

Waarom werkt het? Diep in de oceaan hebben onderwaterplanten zich geëvolueerd en een uniek bio-mechanisme ontwikkeld zodat ze flexibel meebewegen met de golven van de oceaan. Sebastian introduceert Flexi Alg™ Complex, een baanbrekende technologie met carrageen - rood zeewier extract - dat krullen dezelfde elasticiteit en flexibiliteit geeft als onderwaterplanten, om de krachten van de elementen te weerstaan. Een unieke mix van carrageenextract, panthenol en glycerine resulteert in elasticiteit, veerkracht, hydratatie en definitie voor krullen en golvend haar.

Ingrediënten: Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Alcohol Denat., PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, PVP, Parfum, Polyacrylate-14, Polyquaternium-72, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Linalool, Citric Acid, Benzyl Salicylate, Limonene, Chondrus Crispus Extract, Sodium Hydroxide, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone.

Gebruiksaanwijzing Verdeel de mousse over je handen en breng het aan in handdoekdroog haar. Gebruik een diffuser en föhn of laat natuurlijk drogen voor intense golven en krullen. Of breng de mousse aan op droog, steil haar en creëer langdurige krullen met hete stylingtools.

Sebastian Twisted Curl Reviver Spray 100 ml Kopen?

8005610429960

Datasheet

Inhoud
100 ml
Hoofdproduct
Haarstyling
Productsoort
Leave-In Spray
Haartype
Krullend haar
Lijn
Sebastian twisted
Merk
Sebastian Professional

Specifieke referenties

ean13
8005610429960