• -30%
KMS Conscious Style Multi-Benefit Spray Travel 45 ml
search
  • KMS Conscious Style Multi-Benefit Spray Travel 45 ml

KMS Conscious Style Multi-Benefit Spray Travel 45 ml

€ 9,95
€ 6,96 30% korting
Inclusief belasting Op Zo. t/m Vr. Besteld Voor 23:59, Morgen In Huis*

KMS Conscious Style Multi-Benefit Spray 45 ml Travel Size, Ideaal voor normaal tot fijn haar. Schud goed. Deel het haar af en spray op de aanzet. Laat dit 30 seconden inwerken en borstel het door om de reiniging te activeren. Droog het haar met een föhn of handdoek.

Aantal
Op Voorraad

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

KMS Conscious Style Multi-Benefit Spray 

Wat Is Er Zo Bijzonder Aan?

96,8% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong & 98% biologisch afbreekbaar*. Krachtige reiniging voor haar en hoofdhuid zonder witte restanten. Absorbeert oliën, verwijdert stylingresten en milieuverontreinigende stoffen en neutraliseert geurtjes. Biedt gewichtloze hydratatie voor haar en hoofdhuid. Vrij van: sulfaten, siliconen, microplastics, minerale oliën, kleurstoffen/kunstmatige kleurstoffen, dierlijke ingrediënten.

Hoe Gebruik Ik Het?

Ideaal voor normaal tot fijn haar. Schud goed. Deel het haar af en spray op de aanzet. Laat dit 30 seconden inwerken en borstel het door om de reiniging te activeren. Droog het haar met een föhn of handdoek.

Wat Zit Erin?

Aha Structure Complex

Bentonite – natuurlijke klei die het haar zuivert door verontreinigende stoffen en oliën te absorberen Moringa Seed Oil – bekend om zijn hydraterende werking voor het haar en het beschermen van haar en hoofdhuid tegen milieuverontreinigende stoffen. Verder bekend als rijke bron van anti-oxidanten. ECOCERT gecertificeerd. Oat Oil – bekend om zijn zachte en gladmakende eigenschappen die helpen de natuurlijke balans van de hoofdhuid te behouden. ECOCERT gecertificeerd.

*Op basis van de organische bestanddelen van de formulering volgens de OESO-richtlijnen.

KMS Conscious Style Multi-Benefit Spray kopen?

Bij ProBeauty.nl vind je alle Kms KMS Conscious Style producten zoals de KMS KMS Consious Style Shampoo en KMS Consious Style Conditioner. Altijd Scherp geprijsd, en snel geleverd. Shop ook andere producten uit de KMS serie zoals de KMS Color vitalityKms Add Volume of KMS Hairplay

4044897750309

Datasheet

Inhoud
45 ml
Hoofdproduct
Haarverzorging
Productsoort
Leave-in
Haartype
Alle haartypes
Lijn
KMS Conscious Style
Merk
KMS

Specifieke referenties

ean13
4044897750309