• -€ 2,00

Royal KIS Aecosol Spray 250 ml

8717496443120

Eigenlijk is Royal KIS Aecosol Spray een pompspray in vermomming: deze unieke vinding heeft exact dezelfde sprayeigenschappen als een aerosol. 

10% Korting
€ 19,90
€ 17,90
Inclusief belasting

 

Betaal makkelijk vooraf met iDeal, Paypal, Creditcard, ApplePay of achteraf met Afterpay

 

Werkdagen voor 18.00 uur besteld is morgen in huis met PostNL (ook op zaterdag!)

 

14 dagen bedenktijd

Eigenlijk is Royal KIS Aecosol Spray een pompspray in vermomming: deze unieke vinding heeft exact dezelfde sprayeigenschappen als een aerosol. De fijne verstuiving zorgt voor een gelijkmatige verdeling over het haar. Een effect dat je normaal alleen ziet bij een aerosol, maar Aecosol Spray kan dit zonder drijfgas. Met deze pompspray verstevig je het haar 100% duurzaam en milieubewust.

Daar komt bij: direct nadat je Aecosol Spray op het haar sprayt, is het droog. Met een verstevigingsfactor 8 is de spray ultrasterk, terwijl het haar zacht en natuurlijk aanvoelt. Dankzij het egaliserende effect op het haaroppervlak wordt het haar glanzender en flexibeler.

Royal KIS Aecosol Spray is een unieke, baanbrekende haarspray, die ecologisch en economisch is. Ecologisch omdat die vrij is van drijfgassen, economisch omdat 100 ml pompspray gelijk staat aan een aerosol van 300 ml. De inhoud van deze Royal KIS Aecosol Spray staat dus gelijk aan een aerosol van 900 ml. Dat is een flinke besparing!

Royal KIS Aecosol Spray – net zo effectief als een aerosol, maar dan zonder drijfgassen!

Gebruiksaanwijzing

  1. Zorg dat je haar in model is.
  2. Schud de fles goed voor gebruik.
  3. Vernevel gelijkmatig over je haar.
  4. That's it!

8717496443120
Merk
KIS Kappers
Inhoud
250 ml
Hoofdproduct
Haarstyling
Productsoort
Haarlak Non-Aerosol
Haartype
Alle Haartypes

Specifieke referenties