• -€ 1,70

KIS Keradirect Red 200 ml

8717496442758

KeraDirect Colors zijn intensieve modetinten en onderling mengbaar voor oneindig veel kleurvariaties. Ideaal voor het intensiveren van natuurhaar. Meng er Clear bij voor lichtere tinten zoals pastels of om kleuren te verhelderen. 

10% Voordeel
€ 16,90
€ 15,20
Incl. BTW

 

Voor 17.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden*

 

Gratis verzending vanaf €35,-

Achteraf betalen is mogelijk  

Achteraf betalen is mogelijk

Omschrijving

KIS KeraDirect Red 200 ml

KeraDirect Colors zijn intensieve modetinten en onderling mengbaar voor oneindig veel kleurvariaties. Ideaal voor het intensiveren van natuurhaar. Meng er Clear bij voor lichtere tinten zoals pastels of om kleuren te verhelderen. Meng er Smoke bij om kleuren donkerder en minder fel te maken. Smoke is uitermate geschikt voor het onderhouden van grijstinten. KeraDirect Colors zijn kant-en-klaar en er hoeft geen ontwikkelaar aan toegevoegd te worden. Felle kleurresultaten worden het best verkregen op een zo licht mogelijke kleurhoogte. Dit kan bereikt worden met een blondeerwassing of blondering. Voor de beste kleuropname adviseren wij vóór het aanbrengen van KeraDirect geen afsluitende conditioner of kuur te gebruiken.

Tip: Felle kleurresulaten worden het best verkregen op een zo licht mogelijke kleurhoogte.

Resultaat: Kleuren direct klaar voor gebruik, oneindig veel kleurvariaties.

Enkele kenmerken op een rij

  • Intensieve modetinten
  • Onderling mengbaar
  • Intensiveren van natuurhaar
  • Kant-en-klaar, geen ontwikkelaar nodig

Gebruiksaanwijzing: Licht het haar voor felle of lichte pastels eerst op tot minimaal kleurhoogte lichtblond. Breng KeraDirect in ruime mate aan op het grondig gewassen en handdoekdroge haar. Spoel KeraDirect na 15-30 minuten inwerktijd zorgvuldig uit met warm water. Draag bij het opbrengen handschoenen.

KIS KeraDirect Red 200 ml Kopen?

Productdetails
8717496442758
Merk
KIS Kappers
Inhoud
200 ml
Hoofdproduct
Kleuring
Productsoort
Kleuropfrisser
Haartype
Gekleurd haar