• -€ 0,35
K Pour Karite Hair Styling Cream 100 gr Kopen? ✂️ Probeauty!
search
  • K Pour Karite Hair Styling Cream 100 gr Kopen? ✂️ Probeauty!

K Pour Karite Hair Styling Cream 100 gr

€ 17,30
€ 16,95 € 0,35 korting
Inclusief belasting Gemiddelde Levertijd: +/-5 Werkdagen

K Pour Karite Hair Styling Cream 100 gr

De styling crème is vergelijkbaar met een mousse. 99% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. Aloë Vera heeft anti-irriterende, anti-jeuk, hydraterende en stimulerende eigenschappen voor gekleurd dat haar wordt beschermd en de kleur is stralend.

Aantal
Tijdelijk niet voorradig, wel bestelbaar

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

K Pour Karite Hair Styling Cream 100 gr

De styling crème is vergelijkbaar met een mousse. 99% van de ingrediënten zijn vannatuurlijke oorsprong. Aloë Vera heeft anti-irriterende, anti-jeuk, hydraterende en stimulerende eigenschappen voor gekleurd haar datwordt beschermd en de kleur is stralend. Als zodanig is het een uitstekende droog en beschadigd haar, dat weer soepel wordt en gaat glanzen.

Extra informatie over de K Pour Karite Hair Styling Cream 100 gr.

  • Uitstekende bescherming voor gekleurd haar
  • Geschikt voor droog en beschadigd haar
  • Het haar wordt soepel en gaat glanzen
  • Natuurlijke ingrediënten
  • Geschikt voor gekleurd haar
  • Geschikt voor krullend haar

Gebruik:

K Pour Karite Hair Styling Cream 100 gr kan worden gebruikt op nat of droog haar. Op kort of lang haar, voor een golvend effect of om je krullen opnieuw te definiëren. Breng een dotje breng een dotje crème aan op nat haar en een tweede dotje zodra het haar is opgedroogd. Op kort haar, voor een gestyled en ongestyled effect: breng een dotje stylingcrème aan op vooraf gedroogd haar om het model soepel te houden. Op halflang tot lang haar, om het föhnen te verstevigen en kroes te voorkomen: breng een dot styling crème aan op de gehele lengte van het vochtige haar voor het föhnen. Styl je haar naar wens. Combineer het product met andere producten uit deze lijn voor een optimaal resultaat: 

Ingrediënten:

Water, aloë vera bladsap *, honing *, betaïne, sheaboter *, p entylene glycol, cetearyl alcohol, glyceryl traanaat, glyceryl stearaat citraat, olijfolie *, inuline , shea oleïne, phydrolyzed plantaardige roteïnen, vitamine E, parfum, natriumstearoylglutamaat, glycerylcaprylaat, xanthaangom, Chondrus cripus zeewier, natriumfytaat, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, benzylalcohol, alcohol, citroenzuur, linalool * Ingrediënten afkomstig van biologische landbouw

Bestel K Pour Karite Hair Styling Cream 100 gr bij ProBeauty

Shop de K Pour Karite Hair Styling Cream 100 gr altijd veilig, voordelig en snel bij ProBeauty. Heeft u vragen of advies nodig? Onze klantenservice staat voor u klaar!

3426354087950

Datasheet

Hoofdproduct
Haarstyling
Productsoort
Creme
Haartype
Beschadigd haar
Gekleurd haar
Merk
K Pour Karite

Specifieke referenties

ean13
3426354087950