Helen Seward Lumia 6-4 Donker Koper Blond 100 ml
search
  • Helen Seward Lumia 6-4 Donker Koper Blond 100 ml

Helen Seward Lumia 6-4 Donker Koper Blond 100 ml

€ 9,95
Inclusief belasting Op Zo. t/m Vr. Besteld Voor 23:59, Morgen In Huis*

Helen Seward Lumia 6-4 donker koper blond 100 ml is de haarkleuring voor maximale glans en optimale bescherming van haar en hoofdhuid. Het brede scala aan kleuren met levendige, heldere tinten staan garant voor een perfect en natuurlijk resultaat. De geavanceerd, natuurlijke en innovatieve formule laat jouw kleur leven tot in elk detail. De Lumia haarkleur is meer dan een haarkleur alleen, het is een beauty behandeling voor je haar. Het haar voelt gevoed en zacht aan na elke behandeling, met behoud van haar natuurlijke volume.

Aantal
Op Voorraad

Kies hier uw favoriete kleur
 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

Helen Seward Lumia 6-4 donker koper blond 100 ml

Helen Seward Lumia is de haarkleuring voor maximale glans en optimale bescherming van haar en hoofdhuid. Het brede scala aan kleuren met levendige, heldere tinten staan garant voor een perfect en natuurlijk resultaat. De geavanceerd, natuurlijke en innovatieve formule laat jouw kleur leven tot in elk detail. De Lumia haarkleur is meer dan een haarkleur alleen, het is een beauty behandeling voor je haar. Het haar voelt gevoed en zacht aan na elke behandeling, met behoud van haar natuurlijke volume.

De pluspunten van Helen Seward Lumia:
  • Perfecte dekking van grijs haar
  • Uniforme en intens resultaat
  • Langdurige houdbaarheid van kleur
  • Heldere tinten zonder zwaar en onnatuurlijk effect
  • Gezond en gehydrateerd haar, vol volume
Luminescine technologie:

Luminescine is een mediterraan plantenextract dat is verkregen uit extracten van de Verbascum thapsus (Toorts) dat licht kan opvangen en reflecteren. Het absorbeert lichtgevende zonne-energie en reproduceert het in de vorm van zichtbaar licht. De lichtgevende eigenschappen verbeteren de helderheid van het haar aanzienlijk en bieden een uitzonderlijk glanzend cosmetische kleur.

Omega 9 en Aminosilcomplex complex:

Omega 9 is een essentieel vetzuur dat de penetratie van de cosmetische kleur in de haarvezel bevordert, waardoor een perfecte dekking wordt gegarandeerd. Aminosilcomplex is een functioneel siliconenpolymeer dat volume en zachtheid biedt, waardoor het haar direct gemakkelijker doorkambaar wordt. De gecombineerde actie garandeert een uniforme, intense en langdurige kleur.

Trimethylglycine complex:

Trimethylglycine is een natuurlijke verbinding die wordt gewonnen uit suikerbieten en die als osmoprotectant het haar en de huid beschermt onder stressvolle omstandigheden. Dankzij het vermogen om diep te hydrateren, werkt het op elk niveau in op de haarvezel en beschermt het haar en de huid voor meer comfort tijdens het aanbrengen. Resultaat: minder kans op gevoeligheidsreacties en gezonder haar.

Jouw perfecte haarkleur verdient natuurlijk de beste verzorging!

Om jouw kleur perfect te onderhouden adviseren wij producten uit de Helen Seward Mediter Hyper-Tech serie of uit de Helen Seward Synebi serie

Tip: Gebruik altijd de juiste Helen Seward Colorsystem Developer en voor direct na het kleuren de Helen Seward Colorcare Post Color Glowing Shampoo S1 1000 Ml en Helen Seward Colorcare Post Color Glowing Mask 1000 Ml

8011172015862

Datasheet

Inhoud
100 ml
Hoofdproduct
Kleuring
Productsoort
Haarverf
Kleur Hoogte
6 Donker Blond
Kleur Karakter
Koper
Exclusief Voor Salons
Professional Line
Merk
Helen Seward

Specifieke referenties

ean13
8011172015862