• -€ 0,55

KIS Kerabalance Acidefier 300 ml

8717496441591

De Kis Kerabalance Acidifier zorgt er voor dat kleur en permanent langer houden. Deze spray is op een zuur gebaseerd waardoor de schubben laag op het haar gesloten worden. Hierdoor wordt de voorafgaande behandeling verzegeld en herstelt het de PH waarden. Daarnaast neutraliseert de Kis Kerabalance Acidifier permanentluchtjes en alkalische waarden.

5% Korting
€ 11,50
€ 10,95
Inclusief belasting

 

Betaal makkelijk vooraf met iDeal, Paypal, Creditcard, ApplePay of achteraf met Afterpay

 

Werkdagen voor 18.00 uur besteld is morgen in huis met PostNL (ook op zaterdag!)

 

14 dagen bedenktijd

De Kis Kerabalance Acidifier zorgt er voor dat kleur en permanent langer houden. Deze spray is op een zuur gebaseerd waardoor de schubben laag op het haar gesloten worden. Hierdoor wordt de voorafgaande behandeling verzegeld en herstelt het de PH waarden. Daarnaast neutraliseert de Kis Kerabalance Acidifier permanentluchtjes en alkalische waarden. De spray brengt het haar weer in een goede conditie zodat het weer sterk glanzend en gezond is.

  • Behoud kleur en permanent
  • Herstelt PH waarden
  • Neutraliseert permanent geurtjes
  • Brengt het haar weer in een top conditie

Gebruik: 

Breng de Kis Kerabalance Acidifier aan op handdoek droog haar en laat die 3 tot 5 minuten inwerken. Spoel het vervolgens goed uit.

Resultaat: 

De Kis Kerabalance Acidifier behoud permanent en kleur langer. Daarnaast zorgt het er voor dat het haar weer in een top conditie komt.

8717496441591
Merk
KIS Kappers
Inhoud
300 ml
Hoofdproduct
Haarverzorging
Productsoort
Leave-In Spray
Haartype
Gekleurd Haar

Specifieke referenties